Branza feta
Branza Camembert
Prosciuto
pepene galben
rosii cherry
masline negre
branza telemea
cascaval
branza dulce
patrunjel
Branza telemea, branza dulce, cascavalul si patrunjelul se vor folosi pentru a prepara RAFFAELO DIN BRANZETURI. amestecati in cantitati egale branza telemea si branza dulce si adaugati putin patrunjel tocat marunt. Din aceasta compozitie formati bilute mici ca si raffaelo, radeti cascaval pe razatoarea mare si dati bilutele din branza prin cascaval. Asa ati obtinut raffaelo din branzeturi.
Din branza feta faceti asa: o taiati cuburi mai maricele introduceti scobitori, rosii cherry deasupra si frunzulite de busuioc peste(frigarui de feta). Jumatate din frigarui puneti rosii cherry iar jumatate cu masline negre. Branza feta o puteti combina si cu struguri sau mere.
Din branza camembert doar o taiati in 6 si o puneti pe platou.
Din pepenele galben taiato felii rotunde micute si deasupra puneti prosciuto.
Acest platou care iese se potriveste perfect la o degustare de vinuri sau ca un aperitiv.
Va atasez si o poza sa vedeti o asezare(facuta de mine), sa va faceti o idee cum ar trebuii sa arate.
Puteti combina cu mai multe branzeturi, nu este o problema(gorgonzola, roquefort etc etc).
