Piept de pui cu smantana si pesmet

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Piept de pui cu smantana si pesmet

Mesajde melianda » 19/04/2008 11:13

INGREDIENTE:

-un piept de pui
-250 g smantana
un sfert cana pesmet
ulei de masline
sare, piper condimente
preferential bacon

MOD DE PREPARARE:

SE portioneaza pieptul de pui ca pentru snitele dar sa nu fie foarte subtiri feliile , se condimenteaza.Intr-o tava se pune ulei nu foarte mult se aseaza pieptul de pui si deasupra feliute de bacon , se toarna smantana deasupra astfel incat sa acopere carnea uniform si se presara pesmetul peste tot ca sa nu se vada smantana.
Se baga la cuptor la foc potrivit timp de 25-30 minute, atunci cand pesmetul face o crusta crocanta preparatul este gata.
Se serveste cu legume sote sau alte garnituri.

Pofta buna!
Fişiere ataşate
Imag035.jpg
Imag035.jpg (39.18 KiB) Vizualizat de 5244 ori
Imag033.jpg
Imag033.jpg (47.09 KiB) Vizualizat de 5244 ori
Imag032.jpg
Imag032.jpg (46.66 KiB) Vizualizat de 5244 ori
Imag030.jpg
Imag030.jpg (40.4 KiB) Vizualizat de 5244 ori
Imag029.jpg
Imag029.jpg (50.38 KiB) Vizualizat de 5244 ori
Imag027.jpg
Imag027.jpg (37.68 KiB) Vizualizat de 5244 ori
Imag026.jpg
Imag026.jpg (42.03 KiB) Vizualizat de 5244 ori
Imag024.jpg
Imag024.jpg (45.62 KiB) Vizualizat de 5244 ori

Avatar utilizator
adi
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 6026
Membru din: 23/06/2005 04:27
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde adi » 20/04/2008 11:12

Ce varinata interesanta - am sa incerc si eu - tot cautam sa mai schimb modul cum prepar carnea de pui ;) =D>

Avatar utilizator
DanuKa
Bucatar in devenire
Mesaje: 489
Membru din: 28/12/2007 10:16
Localitate: France,Yvelines

Mesajde DanuKa » 20/04/2008 11:17

pfuaaa ,instantaneu mi-ai facut foame ,tre sa fie hyper buna reteta asta :roll:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 20/04/2008 02:32

si pentru mine a fost ceva nou si bun :lol:

Avatar utilizator
Mona S P
Bucatar de elita
Mesaje: 2076
Membru din: 17/11/2006 11:28
Localitate: Galati - Romania

Mesajde Mona S P » 20/04/2008 11:16

=D> meli , ce-mi place cum arata pieptul de pui :buuun: ...este delicios ..mai ales ca are si crusta aceea rumena :roll: ...
:hug: :pup:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 23/04/2008 03:27

Mersi Mona,parerea mea e ca se poate lasa mai mult in cuptur pana se rumeneste calumea pesmetul de deasupra, pieptul de pui nu se va usca el va ramane fraged.

Avatar utilizator
AlexyaPui
Bucatar in devenire
Mesaje: 344
Membru din: 18/04/2008 06:39
Localitate: Iasi,Romania
Contact:

Mesajde AlexyaPui » 05/05/2008 03:59

foarte interesant..dar are acelasi gust ca puiul cu smantana normal?
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile !

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 05/05/2008 04:04

nu pentru ca nu are sos de smantana e mai diferit...incearca si imi poti spune daca ti-a placut :)

vero
Bucatar
Mesaje: 890
Membru din: 26/10/2007 05:22
Contact:

Mesajde vero » 05/05/2008 05:05

ImagineImagine

gata ma pun si fac! :flower:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 05/05/2008 09:35

abia astept sa-mi spui daca ti-a placut :)


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori