Piept de pui cu mere

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Avatar utilizator
veronica22
Incepator
Mesaje: 24
Membru din: 05/11/2011 10:51

Piept de pui cu mere

Mesajde veronica22 » 22/10/2017 12:12

Ingrediente:
2 bucati piept de pui
3 mere
100 ml vin alb dulce
2 linguri ulei
40 gr unt
1 lingura zahar
1/2 lingura faina
2 linguri smantana
sare si piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui taiat in fasii se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.Se scoate si se pastreaza cald.
Merele curatate doar de seminte se feliaza si se pun la calit in unt topit.
Cand s-au inmuiat se adauga peste ele pieptul de pui,vinul si se lasa 10 min sa se inabuse impeuna.Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 3-4 linguri de apa.
Se adauga faina dizolvata in putina apa rece.Cand sosul s-a ingrosat se drege cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper si se adauga peste pieptul de pui cu mere.
Fişiere ataşate
DSC01905.JPG
DSC01905.JPG (43.18 KiB) Vizualizat de 770 ori
DSC01898.JPG
DSC01898.JPG (80.82 KiB) Vizualizat de 770 ori
DSC01897.JPG
DSC01897.JPG (75.48 KiB) Vizualizat de 770 ori
DSC01895.JPG
DSC01895.JPG (49.29 KiB) Vizualizat de 770 ori
DSC01894.JPG
DSC01894.JPG (43.42 KiB) Vizualizat de 770 ori
DSC01893.JPG
DSC01893.JPG (68.48 KiB) Vizualizat de 770 ori
DSC01891.JPG
DSC01891.JPG (42.51 KiB) Vizualizat de 770 ori
DSC01892.JPG
DSC01892.JPG (65.26 KiB) Vizualizat de 770 ori
DSC01905 (1).JPG
DSC01905 (1).JPG (43.18 KiB) Vizualizat de 770 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori