Pesto de patrunjel

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Avatar utilizator
anisoara67
Bucatar in devenire
Mesaje: 554
Membru din: 18/10/2009 01:56
Localitate: Cernavoda

Pesto de patrunjel

Mesajde anisoara67 » 06/11/2018 04:09

Cateva maini bune patrunjel verde, bine spalat si scurs
oregano verde
3 linguri de otet din vin
sare
ulei calitativ de masline
optional usturoi
Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se adauga si otetul de vin sau otet de fructe, se depoziteaza in borcanele micute si se pastreaza la rece. Se foloseste la aromatizarea mancarurilor si de aceea am ales sa prepar pesto fara usturoi, pentru a-l folosi la aromatizarea mancarurilor care nu necesita acest condiment.

Se serveste ca sos iarna la preparatele din carne sau adaugat in diferite sosuri!!
Fişiere ataşate
dsc04810.jpg
dsc04810.jpg (862.91 KiB) Vizualizat de 226 ori
dsc04809.jpg
dsc04809.jpg (850.08 KiB) Vizualizat de 226 ori
dsc04794.jpg
dsc04794.jpg (1.04 MiB) Vizualizat de 226 ori
dsc04851.jpg
dsc04851.jpg (808.02 KiB) Vizualizat de 226 ori
dsc04827.jpg
dsc04827.jpg (688.56 KiB) Vizualizat de 226 ori
dsc04850.jpg
dsc04850.jpg (892.93 KiB) Vizualizat de 226 ori
anisoara

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori