Cateva maini bune patrunjel verde, bine spalat si scurs
oregano verde
3 linguri de otet din vin
sare
ulei calitativ de masline
optional usturoi
Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se adauga si otetul de vin sau otet de fructe, se depoziteaza in borcanele micute si se pastreaza la rece. Se foloseste la aromatizarea mancarurilor si de aceea am ales sa prepar pesto fara usturoi, pentru a-l folosi la aromatizarea mancarurilor care nu necesita acest condiment.
Se serveste ca sos iarna la preparatele din carne sau adaugat in diferite sosuri!!
Pesto de patrunjel
- anisoara67
- Bucatar in devenire
- Mesaje: 554
- Membru din: 18/10/2009 01:56
- Localitate: Cernavoda
Pesto de patrunjel
- Fişiere ataşate
-
- dsc04810.jpg (862.91 KiB) Vizualizat de 190 ori
-
- dsc04809.jpg (850.08 KiB) Vizualizat de 190 ori
-
- dsc04794.jpg (1.04 MiB) Vizualizat de 190 ori
-
- dsc04851.jpg (808.02 KiB) Vizualizat de 190 ori
-
- dsc04827.jpg (688.56 KiB) Vizualizat de 190 ori
-
- dsc04850.jpg (892.93 KiB) Vizualizat de 190 ori
anisoara
Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori