Paste cu lamiie si patrunjel

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
yaya6
Bucatar de elita
Mesaje: 2693
Membru din: 27/07/2007 10:34

Mesajde yaya6 » 11/04/2013 04:34

are dreptate yafa o portioara pe caldura la plaja pe malul marii.....

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 11/04/2013 09:25

Crista, orezul de care vorbeam eu este o reteta canadiana....cel putin asa o stiu eu , ceva de genul "retete vechi de familie" sub numele asta am primit eu reteta de la verisoara mea. ceva asemanator cu reteta ;postata de tine aici dar totusi diferita cumva. am sa fac orezul si daca e diferenta intre postarea ta ( cea cu orez) am sa o postez si eu, daca nu , atunci am sa fac doar un comentariu la postarea ta....nu am citit reteta inca( ma doare capul rau de tot si nu am chef de nimic acuma).
Pesto de patrunjel il fac mereu , e tare bun, nu e asa de aromat ca cel de busuioc dar e tare bun.....de regula il servesc cu peste. Am sa il pun si pe asta pe forum , doar sa am chemare spre bucatarit zilele astea :wink: :hug: :hug:

cla
Bucatar
Mesaje: 859
Membru din: 28/06/2005 01:23

Mesajde cla » 11/04/2013 10:19

Arata foarte bine pastele.

M-ai facut curioasa. O sa le incerc si eu. La astea n-am ce strica totusi. :P :P :P

:flower: :flower: :flower:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 12/04/2013 07:19

Yaya da .. chiar ca te duce cu gindul la mare


Pupi sigur e diferita reteta deci sa o publici !!! (al meu nu-i cu pesto )


Cla cum mai sa strici ? :D pai pastele sunt singurul fel de mincare usor ( mai putin timpul de fierbere ).. Vezi daca iti place asa sau cu varianta pesto de patrunjel

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 12/04/2013 05:49

Cat de frumos iese in evidenta patrunjelul :peace: Cred ca au fost delicioase si aromate :buuun:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
xanora
Bucatar Sef
Mesaje: 1528
Membru din: 24/03/2011 12:57
Localitate: El Poble Nou de Benitachell, Comunidad Valenciana

Mesajde xanora » 12/04/2013 06:26

O sa incerc si eu...dar daca nu am pecorino pot sa pun grana padano?? Ca la branzeturi italienesti cam asta e pe aici..
=D> =D> :flower:
xanora
"Eu sunt o-mperechere de straniu
Şi comun,
De aiurări de clopot
Şi frământări de clape -
În suflet port tristeţea planetelor ce-apun,
Şi-n cântece, tumultul căderilor de ape..." Ion Minulescu " Ecce homo"

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 13/04/2013 12:16

Daca le incerc ..si am de gand...le fac doar cu patrunjel . :roll: :peace:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 13/04/2013 02:01

Roxy merge cum sa nu .. grana e de vaca ca si parmezanul si pecorino e de oaie


vezi si tu cu lamiia ca si Nico ca nu stiu daca iti place, eu stiam ca imi place din alta reteta mai veche :-) deci gusta ..

Nico sigur o sa iti placa


Lucia asa e super aromate , mie imi place sa se simta lamiia si pune in evidenta si gustul patrunjelului, ambele bogate in vitamina C

Avatar utilizator
beccas
Bucatar in devenire
Mesaje: 660
Membru din: 25/10/2012 09:29
Contact:

Mesajde beccas » 20/04/2013 12:40

Imi plac astfel de retete cu paste. Putine ingrediente si gust maxim. Trebuie incercate. Mersi Crista :hug:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 20/04/2013 09:26

Becca asa e putine ingrediente = retete traditionale aici si = succes garantat cind sunt ingredientele de calitate . Astia pun accent pe paste , pe gustul lor pur, pe calitatea lor si nu e chiar o gluma acum dupa atitia ani chiar si eu stiu sa fac diferenta intre anumite marci de macaroane , cind sunt de calitate se simte un gust deosebit pe care nu iti vine sa-l acoperi cu sosuri grele ...


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori