Paine germana (de secara)

V-a iesit de curand o reteta complexa si migaloasa care a meritat osteneala, dar pe care nu o recomandati incepatorilor? Prezentati-o pentru cei care vor sa-si depaseasca limitele in bucatarie!

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

nazare
Incepator
Mesaje: 39
Membru din: 14/02/2012 06:06
Localitate: Aiud, Romania
Contact:

Mesajde nazare » 29/02/2012 01:32

Painea de secara e delicioasa! O reteta fabuloasa! :love: :love: :love:
eu cu pasiune, in bucatarie

Avatar utilizator
iuliajewel
Bucatar de elita
Mesaje: 2283
Membru din: 05/07/2010 12:06
Localitate: Brasov, Romanica

Mesajde iuliajewel » 29/02/2012 02:39

yaya6 scrie:ce paine buna ai tu aici,ma apuc si eu din nou de framantat,poate chiar azi ca e o zi mohorata de toamna ,pot sa zic ,caci iarna pe aici nu prea ajunge,imi place ideea cu cosul,te pup si o zi excelenta :hug:


Vai, yaya, cum de nu am vazut eu postarea ta?????????????? Imi banuiesc computerul de sabotaj (daca nu a r fi postat nazare, azi, eu nici nu m-as mai fi intors la painea mea de sarbatori...)

Multumesc :master: :master: :master:

Avatar utilizator
iuliajewel
Bucatar de elita
Mesaje: 2283
Membru din: 05/07/2010 12:06
Localitate: Brasov, Romanica

Mesajde iuliajewel » 29/02/2012 02:43

nazare scrie:Painea de secara e delicioasa! O reteta fabuloasa! :love: :love: :love:


Multumesc de apreciere, si, mai ales ca mi-ai adus aminte de sarbatori (numai de sarbatori pregatesc aceasta paine cu prea multe dichisuri :wink: )

Bine ai venit la noi - sper sa fii o stea si nu un meteorit :flower: :flower: :flower:


Înapoi la “Retete recomandate expertilor”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori