Omleta de post din faina de naut - cu dovlecel

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 29/11/2014 08:50

O reteta 100% pe gustul meu, mai ales ca imi place nautul in toate formele.
Sigur o incerc!
:master: =D> :master:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 29/11/2014 08:54

Bia am incercat-o in tigaia mea cea veche si mi s-a lipit :-( poate in una de ceramica sau de teflon dar mai noua ( eu pe asta am cam zgiriat-o :lol: ) merge bine su poate nu am pus suficient ulei de frica .. Insa in tava iese mult mai bine ... eu am o tava de fier. Sau in tigaie in ulei mai mult, adica sa fie strat pe fundul tigaii dar pui cite putin sa iasa ca la clatitele americanesti micute ...

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 29/11/2014 09:16

crista scrie:Bia am incercat-o in tigaia mea cea veche si mi s-a lipit :-( poate in una de ceramica sau de teflon dar mai noua ( eu pe asta am cam zgiriat-o :lol: ) merge bine su poate nu am pus suficient ulei de frica .. Insa in tava iese mult mai bine ... am o tava de fier. Sau in tigaie in ulei mai mult, adica sa fie strat pe fundul tigaii dar pui cite putin sa iasa ca la clatitele americanesti micute ...


O sa folosesc varianta de copt in cuptor si o s pun omleta intr-o tava ceramica.
Am mai facut ceva asemenator, socca, parca era o reteta a Rebecai (Beccas) si mi-a placut mult cum mi-a iesit, si sigur o sa-mi placa reteta ta.
:love: :hug: :love:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 30/11/2014 07:34

in tava iese sigur. eu am incercat in tigaie numai naut cu apa si ulei cum se face farinata normala dar cred ca e mai mult vina tigaii mele


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator