Naut

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
elena.elena
Bucatar Sef
Mesaje: 1783
Membru din: 26/09/2007 10:15
Localitate: Montreal, Canada

Naut

Mesajde elena.elena » 14/04/2011 05:03

Apropo de reteta de humus,ca azi parca numai asta vad peste tot, si aici pe forum chiar si la tv la cireasa de pe tort :D Cum faceti sa scapati de coji atunci cand fierbeti nautul? mie imi raman partial pentru ca nu le pot arunca,se amesteca cu boabele de naut.
Apropo de firebere tocmai am vazut un filmulet in care se spune a cum se fierbe mai rapid: se pune la inmuiat peste noapte cu o l-ta de bicarbonat ,iar a 2-a zi se arunca apa, se pune alta apa plus inca o l-ta de bicarbonat si se fierbe acoperit o ora. Uitati aici filmuletul, reteta e foarte interesanta, humus cu avocado.
http://www.monkeysee.com/play/1546-leba ... ado-hummus

Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori