Muschiulet de porc umplut cu oua
Ingrediente:
2 muschiuleti de porc
6 oua
pier,sare,marar,condiment carne de porc,se pun dupa gust
cateva felii de cascaval cat sa acopere lungimea muschiuletilor
50 ml ulei
punga pentru cuptor
ata
Mod preparare :
Ouale se fierb tare , se curata.In muschiulet se fac din loc in loc gauri cu grija,cat sa intre ouale.Inaite de a pune ouale se condimenteaza locul unde urmeaza sa fie puse .Dupa ce s-au asezat ouale se leaga cu grija muschiuletul si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,condiment de carne de porc si marar.Muschiuletii se aseaza in punga de cuptor se pune uleiul si se leaga.Punga asezata intr-o tava se pune in cuptorul preincalzit.
Cand este aproape gata se da jos ata si se intoarce pe partea cealalta.Bineinteles se condimenteaza si pe aceasta parte.De data aceasta se lasa punga deschisa.Spre sfarsit se adauga felii de cascaval pe muschiulet.Cand s-a topit cascavalul se scoate muschiuletul si se serveste.Se poate servii si rece,cand este rece se taie mai bine.
Pofta buna!!!
Muschiulet de porc umplut cu oua
- d_dana_a
- Bucatar de talie internationala
- Mesaje: 4140
- Membru din: 04/11/2009 10:51
- Localitate: Sibiu, Romania
Muschiulet de porc umplut cu oua
- Fişiere ataşate
-
- 10.jpg (464.81 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 9.jpg (514.4 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 8.jpg (524.39 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 7.jpg (347.97 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 6.jpg (670.32 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 5.jpg (579.34 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 4.jpg (635.54 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 3.jpg (538.38 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 2.jpg (642.87 KiB) Vizualizat de 1522 ori
-
- 1.jpg (458.88 KiB) Vizualizat de 1522 ori
Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori