Miel umplut

In aceasta zona alegem in fiecare luna cea mai bune reteta.

Moderatori: Nally, adi, kia, adinush

dantes
Incepator
Mesaje: 6
Membru din: 04/09/2015 10:09

Miel umplut

Mesajde dantes » 28/04/2018 09:23

1/4 miel partea din fata
1 kg maruntaie de miel
500 gr carne de porc grasa
4 oua
100 ml ulei
usturoi si patrunjel verde
sare, piper dupa gust
100 ml vin rosu

Se pune la fiert mai intai carnea de porc, apoi maruntaiele de miel. Cand sunt aproape fierte, se scot, se lasa sa se raceasca se dau prin masina de tocat, se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul tocat marunt si se framanta bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Desfacem cu atentie pielita de pe pulpa pana cand formam un buzunar in care introducem compozitia si coasem bine pielita pentru a nu iesi tocatura in afara in timpul coacerii.

Pulpa astfel pregatita se pune in tava impreuna cu uleiul si vinul, se asezoneaza cu patrunjel verde si se da la cuptor cam 90 minute, ungand din cand in cand cu uleiul din tava.

Se serveste cu garnitura de cartofi, spanac, legume dupa preferinte.


Fişiere ataşate
img-0282.jpg
img-0282.jpg (563.05 KiB) Vizualizat de 251 ori
img-0278.jpg
img-0278.jpg (475.04 KiB) Vizualizat de 251 ori
img-0277.jpg
img-0277.jpg (409.85 KiB) Vizualizat de 251 ori
img-20180407-115228.jpg
img-20180407-115228.jpg (112.77 KiB) Vizualizat de 251 ori
img-20180407-081523.jpg
img-20180407-081523.jpg (111.36 KiB) Vizualizat de 251 ori
img-20180408-083213.jpg
img-20180408-083213.jpg (119.96 KiB) Vizualizat de 251 ori
img-0283.jpg
img-0283.jpg (494.38 KiB) Vizualizat de 251 ori

Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori