Iepure la vas roman

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
dalia_trifa
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 10/10/2012 09:43

Iepure la vas roman

Mesajde dalia_trifa » 02/04/2019 11:38

un iepure de aproximativ 1,5 Kilograme
250 ml de vin alb
5 catei de usturoi
o lingura de boia de ardei
100 ml de ulei
o lingura mare de sare
Transam carnea de iepure bucati si o spalam bine. Cateii de usturoi ii dam pe razatoare si ii lasam cu sare sa se inmoaie. Punem boiaua peste si incepem sa facem un mujdei frecand cu ulei . Cu acest mujdei de usturoi se unge iepurele . Se toarna si vinul peste apoi se lasa in frigider de pe o zi pe alta la marinat.
A doua zi se pune carnea in vasul roman cu sos cu tot si se da la cuptor pentru o ora si jumatate.
Fişiere ataşate
40560947-680718938975926-7428498147225108480-n-1.jpg
40560947-680718938975926-7428498147225108480-n-1.jpg (209.53 KiB) Vizualizat de 221 ori
40493902-1893989137355898-514906032636428288-n-1.jpg
40493902-1893989137355898-514906032636428288-n-1.jpg (377.54 KiB) Vizualizat de 221 ori
40536714-1952068268426183-5705379065028935680-n-1.jpg
40536714-1952068268426183-5705379065028935680-n-1.jpg (348.57 KiB) Vizualizat de 221 ori
40536714-529779717502900-4882773097041625088-n-1.jpg
40536714-529779717502900-4882773097041625088-n-1.jpg (322.66 KiB) Vizualizat de 221 ori
40532552-2255049981381512-5676601542900187136-n-1.jpg
40532552-2255049981381512-5676601542900187136-n-1.jpg (281.24 KiB) Vizualizat de 221 ori
40467981-501487066986540-1123039772156100608-n-1.jpg
40467981-501487066986540-1123039772156100608-n-1.jpg (223.17 KiB) Vizualizat de 221 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori