Iepure la tigaie

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
inna_tina
Bucatar
Mesaje: 1314
Membru din: 20/05/2013 12:19
Localitate: Genova, Italy

Mesajde inna_tina » 26/09/2013 08:54

    antoniah scrie:Eu apreciez vanatul dar nu il pregatesc (motivez ca nu e nimeni vanator si vanatul lipseste :P ). Rafinamentul pregatirii vanatului (dupa toate regulile gastronomice) depinde intr-adevar asa cum spuneai de fezandarea si de marinarea lui in bait (asa cum facea tatal tau). Eu cum nu pregatesc vanat, nu prea stiu regulile (am doar cateva repere). Stiu ca se pastreaza putin pentru fezandare apoi in bait (dar in functie de anumite criterii). Toate aceste etape confera carnii fragezime, multa aroma si gust placut... Daca tatal tau pregateste carne de vanat, mai fa o incercare cand mergi la parinti... Poate anii care au trecut au schimbat ceva... :)

    Cred ca baitul de care aminteai se pregateste cu vin, putin otet din vin, usturoi si ceva ceapa, telina, putin morcov, enibahar, cateva foi de dafin, putin cimbru, sare & piper. Iti amintesti cum il pregatea tatal tau? Mi-ar fi placut sa ai reteta dansului si poate cu fotografii de acasa din timpul prepararii. :)

    Tina =D> si sa va fie de bine mancarica delicioasa!

    :hug: :pup: :flower:


Antonia, multumesc si scuze pt intarzierea raspunsului, dar numai ce am ajuns acasa din concediu! :D :D :D

Asadar, baitul nu stiu cum il pregatea tata, pentru ca nu stateam acolo niciodata, deoarece nu mi placea mirosul, gustul final, nimic :P :P :P .

In ceea ce priveste pozele, iti dai seama ca nu am, toate de mai sus s au intamplat cand eram eu mica-adolescenta....cand merg acasa sunt tot pe fuga, iar cand am fost efectiv acasa, eram ocupata cu facultatea, una alta, nu avem timp de gatit!! :D :D :D :D
Dar daca voi avea ocaazia, voi face si fotografii, pe viitor!! :) :) :)

Te pup :hug: :hug: :pup: :pup: :pup: .
Tina Chl

Avatar utilizator
inna_tina
Bucatar
Mesaje: 1314
Membru din: 20/05/2013 12:19
Localitate: Genova, Italy

Mesajde inna_tina » 26/09/2013 08:56

    pupi scrie:O singura data am mancat asa ceva....iepuras de curte, cu carne dulceaga, bun la gust, gatit bine , dar pe cuvant, dupa ce am mancat o luna intreaga numai la iepurasul ala mi-a stat gandul, eram cu plansul in gat de mila lui....nu cred ca as mai putea manca veodata carne de iepure....prea imi sant dragi iepurasii ca sa ii pot manca ......dar :clipocit: :clipocit: , asta sant eu.
    Tina, sa va fie de bine mancarica :hug: :flower:


:D :D :D :D , Multumesc si chiar imi pare rau ca nu l poti incerca, pentru ca e tare bun. Ai incercat, sa l cumperi gata taiat?
Ferice de mine ca n am probleme de genul :P :P :P :P , pot sa mananc orice, atat doar sa nu aiba miros. :D :D :D

Te pup :pup: :pup: :hug: :hug: :hug: .
Tina Chl

Avatar utilizator
inna_tina
Bucatar
Mesaje: 1314
Membru din: 20/05/2013 12:19
Localitate: Genova, Italy

Mesajde inna_tina » 26/09/2013 08:57

    lucia_bp scrie:Hhhhmmmmmmmm :buuun: ...iepure :!: Wauuuuuu :!: :!: :!: De cand nu am mai mancat :badday:

    O bunatate :roll:

    :hug: :hug: :hug:


Multumesc, Lucia!! :pup: :pup: :hug: :hug: :hug:
Tina Chl


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: MSN [Bot] și 7 vizitatori