vreau neaparat sa-mi spui daca ai reteta postata la prajitura aceea cu ceva rosu deasupra, din discutie

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
elena.elena scrie:Tina spune-mi te rog, sunt numai cojile uscate ,de la suprafata cepei? Cam cate cepe trebuie decojite pt sa zicem 6 oua? Si cam cat se lasa la fiert?
vreau neaparat sa-mi spui daca ai reteta postata la prajitura aceea cu ceva rosu deasupra, din discutie![]()
sabina1609 scrie:Dragii mei, v-ati facut listele ??? Ce bunatati pregatiti pentru masa de Paste?
monica_stefanescu scrie:sabina1609 scrie:Dragii mei, v-ati facut listele ??? Ce bunatati pregatiti pentru masa de Paste?
aseara am terminat de facut lista cu meniul si azi am facut cumparaturile caci de maine incep pregatirile. deci meniul meu de Paste o sa arate asa (suntem la masa un mix de vegetarieni si carnivori, asa ca meniul trebuie sa acopere toate gusturile):
- oua rosii (vopsite cu coji de ceapa)
- drob de vegetale
- chec aperitiv cu ciuperci si branza telemea
- chec aperitiv cu sunca si cascaval afumat
- platou cu rosii micutze, ridichi, ceapa verde si cascaval
- supa-crema de praz cu crutoane
- ciorba de miel
- friptura de miel la cuptor servita cu o salata verde
- file de peste la cuptor cu lamaie si portocala
- sufleu de conopida - garnitura la peste caci asa a fost comanda
- cozonac si pasca (facute in casa)
- inghetata de vanile si cacao (astea cumparate din comert caci nu am sa mai am energie sa le fac si pe astea in casa)
De maine incep pregatirile (vopsitul de oua, cozonacul si pasca), iar dorinta mea este ca pana sambata seara sa termin totul de facut, urmand ca in ziua de Paste sa pun la cuptor doar pestele, sufleul de conopida si friptura de miel (dar toate vreau sa fie deja in tavi, puse de sambata seara, si asteptand doar sa fie bagate la cuptor duminica, inainte de servire).
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori