Mesajde angela_de » 10/01/2016 05:43
Eu sigur nu voi participa niciodata la concursuri, dar ptr ca impreuna cu Miki, aduc contributia hotaritoare la supravietuirea âForumuluiâ acestui site, indraznesc sa-mi âdau si eu cu parereaââŚ
Anume, sint si eu de parere ca âRetete cu frukteâ ar fi foarte bine, cu sublinierea ca fruktele sa joace rolul principal, egal daca gatite ca desert (compoturi, sarlote, salate, budinci, inghrtata, etc), âconserveâ (gem rapid ptr consumul imediat, ex din frukte congelate, cu putin zahar), bauturi (+/- alkool), sau chiar mincare: supe/sosuri de frukte, garnituri (eu fac la friptura de gasca, sau la carne sarata, afumata, piure de mere cu putin cartof), clasika mincare de gutui (reinterpretata) etc.
Si sa fie permisa, in orice caz si folosirea fruktelor conservate in orice fel (uscate, congelate, alkoolizate, etc).
Ar trebui sa nu se uite ca toate aceste retete postate (indiferent daca de concurs/sau nu, castigatoare/sau nu), vor ramane âpentru posteritateâ in marea âCARTE DE BUCATEâ a acestui site culinar si vor fi motivul principal de interes pentru cei care-l vor accesa.
Si eu nu cred ca prea multi vorbitori/cititori de Lb. Romana (din Ro, sau de pretutindeni) ar accesa un site de retete traditionale Romanesti si internationale, in cautarea unei retete de smoothy (mai degraba a uneia de VisinataâŚ).
D-na Gospodariu, va rog sa nu va suparati, sau sa va simtiti interpelata personal de mine; eu sint Nemtoaica si obisnuita sa spun direct ce gandesc, dar fara rautate, sau ironie, sau ganduri ascunse; si intre timp chiar mi-i drag acest site (sper ca se vede!) si mi-ar place sa se mai âreanimezeâ in general si animeze si socialâŚ
Este numai o propunere argumentata si nepartinitoareâŚ
Mult SUCCES Admin la luarea hotaririi finale si participantelor la concurs!:flower: