Hering prajit cu rosii si usturoi

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

madi_marin
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 06/11/2015 11:46

Hering prajit cu rosii si usturoi

Mesajde madi_marin » 29/06/2017 08:48

1 kg baby hering
3 roÅŸii scobite de miez
usturoi
zeamă de lămâie
ulei
făină
sare
piper
pătrunjel proaspăt
Peştii se curătă de capete şi intestine, se desfac pe jumătate într-o singură bucată şi li se scoate uşor şira spinării.

Se pun într-un castron cu ulei, zeamă de lămâie, sare, piper şi usturoi. Se lasă la rece cam 30 de minute.

Se scurg de zeama în care au stat, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Roşiile scobite de miez se taie în cubuleţe foarte mici. Se adaugă usturoi tocat şi el mărunt, pătrunjel, ulei, sare şi piper.

Se servesc peştii cu roşiile cu usturoi şi verdeaţă.

La servire, se adaugă zeamă şi coajă rasă de lamâie.

Poftă bună!
Fişiere ataşate
656x440-hering-prajit-cu-rosii-si-usturoi-258081.jpg
656x440-hering-prajit-cu-rosii-si-usturoi-258081.jpg (106.9 KiB) Vizualizat de 876 ori

Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori