Haideti sa ne cunoastem (4)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
angelique, si cetatenii francezi au nevoie de pasaportul electronic pt a pleca in SUA... se elibereaza la urgenta pt cine solicita asa ceva, si de luna aceasta pt toate persoanele ce doresc schimbarea pasaportului se schimba cu cel electronic - s-a inceput in anumite regiuni si pana la sfarsitul lui iulie se extinde in toata tara eliberarea pasapoartelor electronice!!! 

Sa ne cunoastem
Buna tuturor.
Inca sunt in Bucuresti, la o prietena si nu am rezistat sa nu intru pe site, sa va spun ca sunt foarte fericita (desi n-as fi crezut) pentru ca mi s-a pus viza, pentru state pe 10 ani.
Va
si toate cele bune.
Simona.
Inca sunt in Bucuresti, la o prietena si nu am rezistat sa nu intru pe site, sa va spun ca sunt foarte fericita (desi n-as fi crezut) pentru ca mi s-a pus viza, pentru state pe 10 ani.
Va

Simona.
Felicitari Simo!
O viata frumoasa si cat mai usoara in State!

''Incepe ce poti face, sau ce poti visa: indrazneala are geniu, putere si magie...'' J. W. von Gheothe
www.retete-apetisante.ro
www.retete-apetisante.ro
Înapoi la “Mesaj de bun venit”