frisca colorata

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alyssya
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 24/07/2012 10:22

frisca colorata

Mesajde alyssya » 24/07/2012 10:34

Buna, as dori si eu putin ajutor vreau sa decorez un tort cu frisca si imi trebuie galben si maro, tortul reprezinta un cap de leu si va rog sa ma ajutati cu ce colorant trebuie sa fac aceste culori(praf, lichid)si cum reusesc sa nu se lase frisca.Multumesc!

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 27/07/2012 09:30

eu de obicei bat bine frisca si adaug un pic de zahar pudra care o intareste mai bine , acasta se punt in functie de cate frisca bati , se pun cateva linguri , despre colorant eu folosesc lichid ca altul nu am gasit aici am fost multumita de rezultate sper sa iti fie de folos si succes cu tortul :hug:
claudia

y4show
Incepator
Mesaje: 3
Membru din: 27/07/2012 12:18

Re: frisca colorata

Mesajde y4show » 02/08/2012 01:14

eu pun zeama de lamaie , cativa picuri se intareste mai bn si sta tare mai mult timp ......


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori