fara un subiect anume...
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Acum au plecat musafirii..Am facut niste oua umplute cu legume mexicane(stiam eu ca o sa placa..geo e innebunit dupa ele
),vestita manacre thailandeza care a iesit super buna in conceptia mea si a musafirilor..geo a avut ceva de obiectat ca nu-i place carnea de porc..si mai ales cea cu grasime da a ales carnea si a mancat legumele
Si un tort dimplomat/portocale(singurul pe care-l stiam eu ca iese bun sigur si nu am nevoie de cuptor).Am vrut sa incerc radioul cu pere dar era destul de tarziu sa ma mai duc inca o data la cumparaturi dupa pere si cu portocale.....hai sa zicem ca am vrut sa merg la sigur

Si un tort dimplomat/portocale(singurul pe care-l stiam eu ca iese bun sigur si nu am nevoie de cuptor).Am vrut sa incerc radioul cu pere dar era destul de tarziu sa ma mai duc inca o data la cumparaturi dupa pere si cu portocale.....hai sa zicem ca am vrut sa merg la sigur

Înapoi la “Mesaj de bun venit”