Mesajde SilviaStefania » 25/05/2007 04:59
Buna,
Vad ca de cateva luni nu s-a mai vorbit de aceasta cura. Eu pana acum am tot tinut cura disociata, de fiecare data slabeam destul de mult- cam 7kg in 2 saptamani. Insa dupa ce terminam le punem lejer la loc, spre norocul meu fara bonus-uri. De aproape un an de zile nu mai beau suc accidulat ci doar apa plata si ceai verde neindulcit. Insa nu pot renunta la dulciuri. Am tot auzit vorbindu-se de dieta Mayo/ Daneza/13 zile. Am cateva cunostiinte care au tinut-o si au slabit si culmea nu s-au mai ingrast. Mi-am zis ca nu am nimic de pierdut si m-am apucat. Cand am citit-o prima data mi-am zis ca e imposibil sa slabesc avand in vedere cat de mult mananci (fata de curele pe care le tineam eu inainte). In unele zile este chiar mai multa mancare decat mananc eu in mod obisnuit. Sunt in cea de-a treia zi - pana acum am rezistat eroic, avand in vedere ca pana acum luam foarte multe gustari intre mese- mai o prajiturica, mai un biscuit ( tin sa precizez ca lucrez in cadrul unei companii producatoare de dulciuri si am tot timpul in fata dulciuri- ba un produs nou, ba un produs de la concurenta etc).
Eu am 1.63 m si am inceput cura de la 60kg. As vrea sa slabesc cam 7kg. In primele doua zile am pierdut 1.5kg.
Tare as vrea sa ma tin de aceasta cura- poate asa ma obisnuiesc si eu sa manac la ore fixe si doar de trei ori pe zi.
Bafta tuturor celor care vor sa scape de kg in plus!!!