Cum se face bezeaua elvetiana

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 23/01/2015 06:53

yafa scrie:Lucia foarte fain postul, felicitari.

Pentru bezeaua elvetiana insa nu e neaparat nevoie de transvazat in alt vas, se poate bate in acelasi vas pana la racirea lui, ca si pentru bezeaua italiana dupa varsarea siropului. :peace:

:flower: :)


Asa este, ai dreptate ca nu este obligatoriu sa fie transferata in alt vas, dar din experienta am observat ca racirea se face mult mai repede...se castiga timp, ceea ce nu este de neglijat, mai ales cand te grabesti.

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori