Creme fraiche ( smantana "falsa" /proaspata)

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 17/04/2013 09:32

Crista, multumesc....si eu cred ca e un subiect bine venit :hug:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 17/04/2013 09:33

Danieluta, mersi :hug: :hug: ....ma invatat nevoia :wink: :hug: :hug: :pup:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 17/04/2013 09:35

Roxana imi pare bine ca gasesti asa ceva....aici la mine poate o fi dar eu nu am gasit. Sant sigura ca este doar ca in alte parti decat cele in care umblu eu. Oricum asta este ceva care pe mine ma scoate din incurcatura mereu....multumesc :hug: :hug:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 19/04/2013 01:02

Pupi :hug: pentru mine este foarte binevenita postarea aceasta.

Eu cumpar mereu smantana ”rezistenta” (zum kochen). :blushing: Am sa ma straduiesc de acum sa o pregatesc acasa. Iti multumesc pentru reteta! :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 22/04/2013 01:48

Antonia, cu multa placere. Stiu ca retetele foarte simple de multe ori sant pierdute si considerate depasite...de cand au aparut pe piata fel de fel de cutii cu etichete care ne iau ochii nu mai punem pret pe simplitate.
Sa sti ca si eu cumpar smantana rezistenta, vorba ta si mereu uit de smantana asta. Imi amintesc de ea doar cand ma izbesc de cate un perete si imi sparg nasul :wink: ( adica, sa traduc, scot mancarea imbracata in platosa ca sa folosesc vorbele Luciei). Acuma folosesc mereu forma asta de preparare a smantanei...rapida, buna, si sanatoasa....incearca, nu are sa iti para rau si ...multumesc :hug: :hug: :pup: :pup:


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator