2 coaste de miel
1 ceapă roşie
condimente pentru miel
vin roÅŸu
1 foaie de dafin
usturoi
sare
piper
ulei
Carnea o spălăm şi o ştergem cu şervete de hârtie.
O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale, apoi o punem în caserolă alături de ceapa tocată, usturoiul tocat, foaia de dafin,vin şi apă sau supă de legume.
Se dă caserola la frigider peste noapte,
Carnea marinată se pune într-un vas de yena cu ulei şi lăsăm la cuptor la foc mediu să se pătrundă bine şi să se rumenească frumos.
Eu am servit alături de sărmăluţe în foi de ştevie.
Poftă bună!
Coasta de miel la cuptor
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Coasta de miel la cuptor
- Fişiere ataşate
-
- fm-1-1.jpg (96.73 KiB) Vizualizat de 2254 ori
-
- cm-1.jpg (95.27 KiB) Vizualizat de 2254 ori
Înapoi la “Retete pentru sarbatori”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori