Ciambellone ai frutti di bosco - Chec cu fructe de padure

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Ciambellone ai frutti di bosco - Chec cu fructe de padure

Mesajde alejoe » 26/03/2014 05:35

Aveam niste cirese ratacite prin congelator si am hotarat sa fac checul asta :wink: inlocuind fructele de padure din reteta originala.
INGREDIENTE :
- 350 g faina
- 200 g zahar
- 250 g mascarpone
- 4 oua
- 1 praf de copt
- 120 g fructe de padure congelate
- 50 ml lapte
PREPARARE :
Se bat ouale cu zaharul pana isi maresc volumul .
Dupa care se adauga laptele , mascarpone mixand incontinuu .
La urma faina crenuta amestecata cu praful de copt .
Se unge o tava de 28 cm cu gaura in mijloc si se tapeteaza cu faina .
Se toarna compozitia si deasuprea se pun fructele de padure congelate in cazul meu ciresele . Fructele se pudreaza cu faina , eu am trecut peste pasajul asta.
Se coace la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru 30 min .
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra .
Fişiere ataşate
022.jpg
022.jpg (86.9 KiB) Vizualizat de 1475 ori
021.jpg
021.jpg (60.25 KiB) Vizualizat de 1475 ori
017.jpg
017.jpg (67.81 KiB) Vizualizat de 1475 ori
016_1850.jpg
016_1850.jpg (72.2 KiB) Vizualizat de 1475 ori
015_8720.jpg
015_8720.jpg (63.74 KiB) Vizualizat de 1475 ori
014.jpg
014.jpg (60.02 KiB) Vizualizat de 1475 ori
claudia

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 26/03/2014 05:58

Dupa cum arata,trebuie sa fie tare bun... :roll:

=D> :hug: :pup:

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 26/03/2014 06:17

Dany deliciossss :buuun: :buuun: :wink: :)
claudia

Avatar utilizator
d_dana_a
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4140
Membru din: 04/11/2009 10:51
Localitate: Sibiu, Romania

Mesajde d_dana_a » 26/03/2014 10:13

Delicios :buuun: :buuun: :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:
=D> =D> =D> =D> ..arata foarte apetisant :wink:
:hug: :pup: :flower:
Imi place sa gatesc...
Imagine

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 27/03/2014 06:31

Tare bun trebuie sa fi fost =D> :master: :flower: Am facut si eu un fel de chec cu mascarpone, asa ca pot spune " cu mana pe inima " ca este deosebit acest chec :master: :master: :master: :flower: :flower: :flower:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 27/03/2014 08:14

ce forma de OZN are =)) imi place mult de tot ..



N-am mascarpone ca-l faceam si eu imediat tot cu niste cirese care zac in frigider ( in borcan) dar il tin minte :wink:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 27/03/2014 09:39

Cum e in sectiune??/
E putin umed sau e uscat ca toate checurile??
tare as vrea sa il fac, am fructe multe dar daca e uscat nu stiu daca ma bag....imi place cum suna si ma gandesc ca de la mascarpone ar trebuisa fie mai umeda textura....mersi Claudia...te pup si :rugaciune: sa fie umed :P :hug: :hug: :pup: :pup:

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 27/03/2014 04:38

Dragele mele imi pare rau ca nu am facut poze la sectiune s-a mancat repede , e umed nu e inecacios cred ca mascarponele isi supune cuvantul :wink:
Multumesc :hug: :hug: :hug:
claudia

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 21/04/2014 04:55

Ce bine arata, frumusel si auriu, numai bun de gustat... :) Am ajuns cam tarziu dar ma bucur ca ai scris reteta. Pregatesti dulciuri minunate Claudia, felicitari! :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 22/04/2014 07:44

ANTONIA nu e niciodata prea tarziu :hug: :hug: multumesc draga mea :flower: :flower:
claudia


Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori