Chiftele, pirjoale, hamburgeri, mititei si alte tocaturi ...

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
black_sweet_crush
Bucatar
Mesaje: 949
Membru din: 23/03/2007 11:23
Localitate: Din Bucuresti-in Dublin

Mesajde black_sweet_crush » 21/04/2011 11:03

Smekerasul, din pieptul de pui poti face anumite mancaruri pe care nu le poti face cu spate, si invers...Cu spatele poti face o supa sau ciorba sau cred ca merge si tocanita. Fetele te pot ajuta mai mult, eu de obicei nu cumpar pui intreg (habar n-am ce pitici sunt pe creierii mei) asa ca nu prea folosesc spatele. Dar stiu de la mama si de la bunica.

Avatar utilizator
smekerasul
Incepator
Mesaje: 4
Membru din: 20/04/2011 04:47
Localitate: Copsa Mica,Romania

Mesajde smekerasul » 22/04/2011 04:06

Am incercat si au iesit superbe,am adaugat si putina soia ca sa maresc compozitia.Si sosul a iesit excelent. :cafea:
Iami iami....

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 24/08/2011 08:39

Chiftele " turnate cu lingura " din ficat de porc , merg foarte nbine si cu alt fel de ficat ( de miel, de pui, de vitel)

http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... porc-8621/

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 10/10/2011 07:29


Avatar utilizator
xanora
Bucatar Sef
Mesaje: 1528
Membru din: 24/03/2011 12:57
Localitate: El Poble Nou de Benitachell, Comunidad Valenciana

Mesajde xanora » 02/06/2012 01:26

crista scrie:da, asta uscat e mai slabutz ... eu il pun numei aproape de sfirsit ca daca se fierbe in sos prea multa vreme pierde toata aroma...


cred ca tb sa ne orientam dupa seminte de tarhon .. am ajuns sa plantez toate buruienile :D


Crista, eu am de la mama soacra tarhon in otet, cum se pune in Ardeal pt iarna . pt supe..pot folosi din el? :blushing:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 03/06/2012 11:56

Xanora folosese cu incredere tarhonul din otet la chiftelutele marinate . De fapt in sosul lor se pune si otet sau vin ( eu n-m pus in reteta de la pagina 2) asa ca nu deranjeaza daca tahonul pastreza putin aroma de otet . E oricum mult mai parfumat decit asta uscat italian.

elena500
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 25/02/2009 06:19

Mesajde elena500 » 04/06/2012 02:07

:badday: :P

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 04/06/2012 02:47

elena500 scrie::badday: :P


ce vrea sa spuna acest mesaj ?????

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 28/08/2013 04:43

Chiftelute la cuptor - Lucia_bp



http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... tor-11613/


fara usturoi dar asta oricum nu se vedea in poza =)) si pe care eu le-am tavalit prin pesmet
Fişiere ataşate
immagine_1199.jpg
immagine_1199.jpg (77.14 KiB) Vizualizat de 2165 ori

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 03/09/2013 11:37

Crista ce faine sunt... :) Am si eu in plan chiftelutele Luciei...


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori