Ce facem cu resturile de mancaruri

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 11/02/2014 10:10

Lucia, ma bucur ca ai trecut aici reteta asta, e binevenita :hug: :hug: :pup: :pup:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 14/02/2014 09:41

Cind pregatiti dovlecei umpluti cu miezul lor pe linga o minunata ciorba de dovlecei, un sos pentru paste sau gnocchi puteti facei si acest risotto


http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... ica-12593/


o reteta din "resturi"

miezul de la dovleceii de saptamina trecuta ( pe care l-am pastrat in congelator intr-o punga )

o mina de sunculita ( se putea si fara ) dar zacea uitata in frigider

un rest de brinza (cascaval) - se putea si fara caci miezul mixat de dovlecel ofera cremozitatea necesara la final, este metoda care se foloseste atunci cind se face risotto vegan

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 14/02/2014 08:08

Tare ma bucur ca subiectul asta mai prinde viata....dupa parerea mea e tare util pentru ca sant multe persoane care nu stiu cum sa recicleze o mancare mai veche sau ceva resturi ramase prin frigider.... :hug: :pup:

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 07/12/2014 11:12

Daca faceti suc de mere cu storcatorul de fructe, nu aruncati piureul de mar...folositi-l pentru a pregati un dulce rapid si bun.

Rulouri cu umplutura de mere si nuca

http://www.reteteculinare.ro/carte_de_b ... nuca-9304/

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator