Ce am gatit azi ( 57)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Puiul frantuzesc e ala tavalit prin beshamel , pesmet si apoi prajit ?? daca da, atunci e linga reteta aia orice e light
arata insa intr-un mare fel in farfurie
Ieri am umblat si eu la shopping primavaratic si cind m-am intors acasa odata cu F am facut rapidulescu o omleta si o salata caprese ( adica rosii, mozzarella, sare si ulei.. nu aveam busuic si n.am pus ) ... apoi o banana

arata insa intr-un mare fel in farfurie

Ieri am umblat si eu la shopping primavaratic si cind m-am intors acasa odata cu F am facut rapidulescu o omleta si o salata caprese ( adica rosii, mozzarella, sare si ulei.. nu aveam busuic si n.am pus ) ... apoi o banana
crista scrie:Puiul frantuzesc e ala tavalit prin beshamel , pesmet si apoi prajit ?? daca da, atunci e linga reteta aia orice e light![]()
![]()
![]()
![]()
arata insa intr-un mare fel in farfurie![]()
![]()
![]()
In meniu scrie asa despre el :"Lighter Take Chicken Francese"-Parmesan Crust,Lemon Butter,Arugula & Tomatoes with Hand-Cut Fettuccine! Asta fiind versiunea "light"(780 cal)!
La cea originala scrie asa "Chicken Francese"-Parmesan Crust & Lemon Butter with Crispy Red Potatoes (1500 cal)!
- mikirafaela
- Bucatar de elita