Ce am gatit azi ( 57)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 25/02/2015 11:12

Astazi am mĂŽncat din nou ĂŽn oras,de data asta o versiune "light" la "chicken francese"... :buuun:
Fişiere ataşate
image_2754.jpg
image_2754.jpg (72.53 KiB) Vizualizat de 2802 ori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 26/02/2015 07:24

Puiul frantuzesc e ala tavalit prin beshamel , pesmet si apoi prajit ?? daca da, atunci e linga reteta aia orice e light =)) =)) =)) =))

arata insa intr-un mare fel in farfurie :buuun: :buuun: :buuun:

Ieri am umblat si eu la shopping primavaratic si cind m-am intors acasa odata cu F am facut rapidulescu o omleta si o salata caprese ( adica rosii, mozzarella, sare si ulei.. nu aveam busuic si n.am pus ) ... apoi o banana

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 26/02/2015 04:53

crista scrie:Puiul frantuzesc e ala tavalit prin beshamel , pesmet si apoi prajit ?? daca da, atunci e linga reteta aia orice e light =)) =)) =)) =))

arata insa intr-un mare fel in farfurie :buuun: :buuun: :buuun:


In meniu scrie asa despre el :"Lighter Take Chicken Francese"-Parmesan Crust,Lemon Butter,Arugula & Tomatoes with Hand-Cut Fettuccine! Asta fiind versiunea "light"(780 cal)!

La cea originala scrie asa "Chicken Francese"-Parmesan Crust & Lemon Butter with Crispy Red Potatoes (1500 cal)!

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 27/02/2015 07:27

am inteles deci lightul vine de la garnitura ...


ieri snitele de purcel la cuptor si salata de rosii cu feta


azi ori gnocchi de dovleac cu gorgonzola ori paste cu dovleac si gorgonzola .. depinde de moment :lol: :lol:

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 27/02/2015 06:11

Ieri la prinz am mincat carne de purcel (pregatita de T),cu piure de cartofi (pregatit de mine)... :roll:
Fişiere ataşate
img_3706.jpg
img_3706.jpg (87.53 KiB) Vizualizat de 2722 ori

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 27/02/2015 07:40

Dany, felicitari T-ului! Arata foarte bine carnita! Si piureul de cartofi il ador! :flower:
MIKI

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 27/02/2015 07:44

mikirafaela scrie:Dany, felicitari T-ului! Arata foarte bine carnita! Si piureul de cartofi il ador! :flower:


Miki,iti multumesc... :hug:

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 28/02/2015 01:20

Dany ce bine arata carnita dar si pireul :buuun: :buuun: :buuun:
claudia

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 28/02/2015 04:14

alejoe scrie:Dany ce bine arata carnita dar si pireul :buuun: :buuun: :buuun:


Claudia,iti multumesc... :hug:

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 28/02/2015 08:42

Pentru prinz astazi,face T-ul pasta (spaghetti) cu ton... :buuun:


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori