CE am gatit azi( 56)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 12/02/2015 04:57

azi inspirata de cotletul Luciei si in amintirea sniteluylui de curcan cu fenel facut de mine am pregatit :

snitele de piept de pui cu cartofi Duchesse ( http://en.wikipedia.org/wiki/Duchess_potatoes) deasupra
Fişiere ataşate
immagine_157.jpg
immagine_157.jpg (36.91 KiB) Vizualizat de 1435 ori
immagine_154.jpg
immagine_154.jpg (42.93 KiB) Vizualizat de 1435 ori
immagine_155.jpg
immagine_155.jpg (33.11 KiB) Vizualizat de 1435 ori
immagine_9546.jpg
immagine_9546.jpg (35.09 KiB) Vizualizat de 1435 ori

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 12/02/2015 05:59

mikirafaela scrie:Dany, grozav de apetisant sushi-ul servit de tine!


Miki,iti multumesc... :hug:

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 12/02/2015 06:00

Crista,imi place mult ce-ai pregatit... :roll:

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 12/02/2015 09:25

Astazi la prinz a facut T-ul pasta (penne al'amatriciana)... :roll: Fara poze ca a mai facut tipul asta de paste si nu era o noutate,plus ca eram prea infometata... :P

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 13/02/2015 06:52

Dani cind am citit m-a lovit risul si ma gindeam ia sa intreb cum le-a facut :-) ( nu de curioasa dar pentru ca este exact intrebarea la moda zilele astea). Abia ce l-au luat aia de la primaria din Amatrice in tarbaca pe faimosul Cracco pentru ca nu a zis reteta corecta asa cum e inregistrata ca e de origine protejata.. astia deja fac mistouri la tv pe seama asta, ieri il intrebau si pe Vissani cum le face si ala s-a eschivat 8)


Eu mai am niste carnita de ieri .. doamne ce buna e in varianta asta, cu ricotta si tot ce a pus Lucia in original trebuie sa fie si mai misto dar ce sa fac nu aveam toate ingredietele...

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 13/02/2015 07:10

crista scrie:Dani cind am citit m-a lovit risul si ma gindeam ia sa intreb cum le-a facut :-)


...am facut poza la sos,se pune? :P
Fişiere ataşate
img_3266.jpg
img_3266.jpg (100.25 KiB) Vizualizat de 1384 ori

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 13/02/2015 12:04

Se pune, se pune! Ce bine arata! Ti se face foame instantaneu!
MIKI

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 13/02/2015 06:46

mikirafaela scrie:Se pune, se pune! Ce bine arata! Ti se face foame instantaneu!


Miki,iti multumesc... :hug: Am sa-i transmit complimentele T-ului,caci el l-a facut deci este meritul lui... :love:

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 14/02/2015 02:49

Astazi facem din nou crochete de cartofi si ca garnitura am pregatit niste "broccoletti saltati in padella" ( trasi in putin ulei cu usturoi)... :buuun:
Fişiere ataşate
img_3301.jpg
img_3301.jpg (97.49 KiB) Vizualizat de 1328 ori

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 14/02/2015 09:41

Ce bine s-a pastrat culoarea verde! Sa va fie de bine Dany!
:hug:
MIKI


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori