Ce am gatit azi ( 52)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 25/05/2014 02:16

PUPI ce bun red velvet e trtul meu preferat :buuun: LA MULTI ANI !!! lui MAXY :party: :party:
ANTONIA ce painica frumoasa si delicioasa in mod sigur =D> =D> :hug:
claudia

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 25/05/2014 10:29

Pupi, Crista, Claudia va multumesc. Painea aceasta a fost una dintre cele mai frumoase paini pe care le-am pregatit (am sa postez reteta pentru ca este o paine foarte buna si nu se pregateste greu). Imi pare rau ca era tarziu (pentru lumina naturala) iar fotografia nu este asa cum as fi dorit. Daca as fi terminat mai devreme as fi dus painica afara in curte sa o fotografiez. :clipocit:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 25/05/2014 10:31

pupi scrie:Maine e ziua lui Maxy :D


LA MULTI ANI MAXY! :party: :party: :party: Sa cresti mare si fericit! :hug: :flower: :flower: :flower: :pup:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 31/05/2014 07:45

Pupi sa-ti traiasca nepotelul !! :party: :party: :party: :party: :party:



deci vad ca toata lumea azi a fost in verde si Danuta si Greta si eu cu orezul meu salatos :-)

am mai facut si cite un tomino ( e o brinza tipica din piemonte) invelit in speck multe felii subtiri subtiri de speck in jurul lui sa fie acoperit bine si copt pe tigaia incinsa si fara ulei .. brinza se inmoaie in mijloc si speckul de vine crocamt .. o bunatate cind maninci, tai cu cutitul si se revarsa brinza moale in farfurie .. o bucata de brinza de 85 gr este suficenta pentru o portie cu max 50 gr speck ... si eu am adaugat si o salata de rosii linga ...

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 09/06/2014 06:02

...si poza unde este Crista??/mi-ai facut o pofta nebuna :P , zau , nu glumesc....imi imaginam branza aia care curge in farfurie :roll: :roll: :roll: ..
Multumesc pentru urare fetelor.....vin cam tarziu dar iar am fost plecata in tari straine :) ..

Am facut o supa de varza vineri dimineata si sambata dimineata nu am mai avut nimic din ea....nici macar nu am apucat sa ii fac o poza faina , acolo la ea in casa adica in farfurie...a venit Maxy la noi si a terminat-o pe toata :o :o ...copilul asta iubeste varza la nebunie :P :P .....am supa pozata doar in oala in care a fiert :P ......azi pentru ca am mancat la biaserica ( a fost hram) nu am gatit dar in schimb am facut un milk shake de zmeura o nebunie de bun :roll: :roll:
Fişiere ataşate
006_supa_de_varza.jpg
006_supa_de_varza.jpg (59.57 KiB) Vizualizat de 1784 ori
014_raspberries_milk_shake.jpg
014_raspberries_milk_shake.jpg (88.37 KiB) Vizualizat de 1784 ori
015_raspberries_milk_shake.jpg
015_raspberries_milk_shake.jpg (115.88 KiB) Vizualizat de 1784 ori

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 09/06/2014 08:03

Pupi ce bine arata milk shake :buuun: :buuun:
claudia

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 09/06/2014 09:09

Pupi brinza aia am mai fotografiat-o in martie :-) http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... 12585/210/ de data asta am rumenit speck-ul mai putin

ieri am facut taitei proaspeti cu peste si rosii ...

simbata cartofi inabusiti cu piept de pui la gratar si salata de rosii

azi fac dovlecei umpluti cu carne

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 15/06/2014 03:43

A trecut deja o saptamana de la ultima postare aici :? :? ...na, asta e :wink: ....azi am facut sparanghel cu prosciutto si cheddar imbracat in foietaj si cu restul de aluat ramas am "tras" niste saleuri rapide :wink: ....maine o sa facem peste la gratar cu garnitura de legume si probabil un cheesecake ca merge super repede si cu asta gata ...revin si cu pozele de maine....dar tot maine :P
Fişiere ataşate
014_sparanghel.jpg
014_sparanghel.jpg (90.35 KiB) Vizualizat de 1700 ori
021_sparanghel.jpg
021_sparanghel.jpg (74.23 KiB) Vizualizat de 1700 ori
017_sparanghel.jpg
017_sparanghel.jpg (95.67 KiB) Vizualizat de 1700 ori

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 15/06/2014 10:10

Pupi imi place foarte mult combinatia pe care ai pregatit-o (sparanghelul imi place, prosciutto si branza cheddar de asemenea iar despre foietaj ce sa mai vorbim. :blushing:). Uneori fac si eu saratele asa cum spuneai din ”resturi de aluat” dar si in mod special, simple cu putina sare sau branza (la noi se mananca rapid de fiecare data). Sa va fie de bine si pofta buna pentru pranzul de maine (daca se anunta peste la gratar va fi cu siguranta un pranz delicios).

Supica de varza arata foarte bine cat despre milkshake... :buuun: (zmeura este printre preferatele mele - avea bunica la sat in gradina si imi culegea de fiecare data pentru ca stia ca imi place).

Sunt foarte frumoase toate fotografiile iar tu esti ca de obicei o harnicuta. :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 15/06/2014 10:32

Pupi ce bunatati , imi place mult foietajul :buuun: :buuun:
Eu am facut tortul ness zilele trecute de fapt am facut doua torturi cu aceeasi crema unul cu blatul de ness si unul cu blat simplu , in crema am pus crema de wisky ca nu am avut lichior de cafea a iesit o bunatate am sa il refac :buuun: :buuun:
Va servesc si cu cirese din gradina proprie :wink: :wink:
Fişiere ataşate
024.jpg
024.jpg (88.95 KiB) Vizualizat de 1677 ori
026_8317.jpg
026_8317.jpg (88.68 KiB) Vizualizat de 1677 ori
030_1256.jpg
030_1256.jpg (127.09 KiB) Vizualizat de 1677 ori
031_1050.jpg
031_1050.jpg (76.05 KiB) Vizualizat de 1677 ori
034_6315.jpg
034_6315.jpg (109.8 KiB) Vizualizat de 1677 ori
claudia


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori