1 kg cartofi cartofi
2-3 fire praz
1-2 ardei kapia
100 g bacon (kaiser)
patrunjel verde
100 g spanac
2-3 catei usturoi
sare
ulei de masline
boia dulce (sau iute)
Pregatim o tigaie adanca/ wok, adaugam un pic de ulei de masline.
Curatam cartofii, prazul si usturoiul. Spanacul (eu am folosit congelat) il tocam grosier.
Usturoiul il presam, il punem in wok. Adaugam prazul taiat rondele si ardeiul kapia taiat fasii subtiri, baconul fasii subtiri. Tragem totul la foc potrivit spre iute.
Cartofii ii taiem in cuburi mari si ii punem 10 min la aburi sau ii fierbem.
Dupa ce s-au rumenit legumele din wok, adaugam cartofii, potrivim cu sare, boia. Adaugam si spanacul. Lasam sa se rumeneasca la foc iute, cateva minute, apoi presaram patrunjel verde tocat.
Lasam cateva minute mancarea sa se "odihneasca", apoi servim!
Cartofi boieresti
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Cartofi boieresti
- Fişiere ataşate
-
- 656x437-cartofi-boieresti-425354.jpg (61.09 KiB) Vizualizat de 9103 ori
-
- 656x437-cartofi-boieresti-425352.jpg (73.14 KiB) Vizualizat de 9103 ori
-
- 656x437-cartofi-boieresti-425351.jpg (58.53 KiB) Vizualizat de 9103 ori
-
- 656x437-cartofi-boieresti-425348.jpg (43.74 KiB) Vizualizat de 9103 ori
-
- cartofi-boieresti-425353.jpg (76.07 KiB) Vizualizat de 9103 ori
Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 50 vizitatori