Cafeneaua RC (23)

Discutii libere pe orice tema

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
adi
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 6026
Membru din: 23/06/2005 04:27
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde adi » 13/03/2009 10:00

Multa sanatate Sid! :hug:
Imagine

Avatar utilizator
yaya6
Bucatar de elita
Mesaje: 2693
Membru din: 27/07/2007 10:34

Mesajde yaya6 » 13/03/2009 10:34

multa sanatate !!!!!!!

Avatar utilizator
Sidonia
Bucatar in devenire
Mesaje: 307
Membru din: 17/04/2006 12:27
Localitate: Oradea

Mesajde Sidonia » 13/03/2009 08:27

Vai...dar m-ati coplesit !!! Va multumesc din suflet pentru primire si pentru urarile de sanatate !!!
Chiar ca sunteti o familie !!!!
Fişiere ataşate
multumesc+.jpg
multumesc+.jpg (22.3 KiB) Vizualizat de 2082 ori
ImagineImagineImagine

Avatar utilizator
adriana_stefan
Bucatar in devenire
Mesaje: 307
Membru din: 09/12/2008 12:26
Localitate: calarasi romania

Mesajde adriana_stefan » 14/03/2009 06:58

Multa sanatate Sidy!!! :flower: :flower: :flower:
Poti avea tot ce-ti doresti,trebuie doar sa vrei cu adevarat
MICHAEL NEIL

deeaandreeadeea
Incepator
Mesaje: 77
Membru din: 14/01/2009 05:32
Localitate: Suceava

Mesajde deeaandreeadeea » 14/03/2009 11:38

Nu stiam sigur unde sa postez intrebarea, si ma gandeam ca aici se vb despre diverse...asa ca am indraznit :blushing:
In primul rand pentru Sidonia, multa multa sanatate :flower:
Si acum intrebarea mea: Stiu ca in general ciorba de perisoare se face cu carne tocata in amestec(porc si vita), dar daca as face cu carne tocata de pui ar fi o problema?

Avatar utilizator
elena.elena
Bucatar Sef
Mesaje: 1783
Membru din: 26/09/2007 10:15
Localitate: Montreal, Canada

Mesajde elena.elena » 14/03/2009 11:42

Deea eu zic ca nu e nici o problema doar ca ciorba va fi mai dietetica si poate perisoarele cam uscate, dar sincer fa-le cu incredere si sa ne spui si noua rezultatul. Eu daca le vreau mai putin grase pun doar carne de vita care e slaba de asemenea. Succes!
P.S. Aici in Ardeal uneori se pune in ciorba si varza murata taiata fideluta, pe langa zeama de varza obligatorie :D

Avatar utilizator
Sidonia
Bucatar in devenire
Mesaje: 307
Membru din: 17/04/2006 12:27
Localitate: Oradea

Mesajde Sidonia » 15/03/2009 10:52

Cine vine la o cafea sau un ceai ???
Leila unde este ??? Eu am lipsit un pic de aici si nu stiu nimic de ea...voi stiti ???
O duminica linistita si primavarateca sa aveti !!!
Fişiere ataşate
capuccino.jpg
capuccino.jpg (20.45 KiB) Vizualizat de 2033 ori
Duminica sup....jpg
Duminica sup....jpg (48.74 KiB) Vizualizat de 2034 ori
543b9a7c0ec099e3fdeadbafe1ec0d53_web.jpg
543b9a7c0ec099e3fdeadbafe1ec0d53_web.jpg (55.79 KiB) Vizualizat de 2034 ori
ImagineImagineImagine

Avatar utilizator
pussycat
Bucatar in devenire
Mesaje: 306
Membru din: 12/01/2009 06:27
Localitate: Bucuresti, Romania

Mesajde pussycat » 15/03/2009 02:26

Deea, eu ii pregatesc fetitei mele de un an si 2 luni perisoare din carne de pui sau pui+vita si ies f bune. Pt ca ea nu are voie carne de porc pana la 3 ani. O duminica frumoasa tuturor.
Fişiere ataşate
flori-de-gradina.jpg
flori-de-gradina.jpg (43.1 KiB) Vizualizat de 2024 ori

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 15/03/2009 03:39

Si eu in ultimul timp fac ciorba de periosare, chiar si chiftelutele si sarmalutele numai cu carne de pui...ies foarte gustoase cu siguranta :)

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 15/03/2009 06:38

:x as bea al treilea ness (contrafacut;) ) insa.. :? well
:? mai bine o las pe maine :wink:


Înapoi la “Zona libera”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori