Cafeneaua RC (16)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Cafeneaua RC (16)
Cristos a Inviat !!
Ultima oară modificat 21/05/2008 07:23 de către crista, modificat 1 dată în total.
- maria MIHULESCU
- Bucatar de elita
Re: Cafeneaua RC (16)
crista scrie:Cristos a Inviat !!
Adevarat a inviat!
Multumesc crista ca ai deschis topicu'. Adi m-a lasat pe mine dramuiesc lucrurile dar dejeaba, ca nu m-am descurcat asa bine.

Vlad
Vlad vad ca tot nu merge de data asta la ce am gatit azi ... ultima pagina.. cind dai click pe ea spune ca nu sunt subiecte ... deci la fel ca la cafenea .. probvlema e la subiectele cu multe pagini ca arata cu o pag in plus ... dar asta e ... dc e cazul il inchidem si pe ala si mai deschidem alt capitol...
Eu sunt inca in vacanta asa ca intru cam rar pe aici ... dar cind ma intorc aduc si poze din plimbari .. ca poze cu mincare n-am ce sa va arat tot numi "pe afara" am mincat zilele astea din pacate ....
Eu sunt inca in vacanta asa ca intru cam rar pe aici ... dar cind ma intorc aduc si poze din plimbari .. ca poze cu mincare n-am ce sa va arat tot numi "pe afara" am mincat zilele astea din pacate ....