Neatza fetelor, si o cana de ceai pt. toata lumea

( care vrea ceai, restul dupa pofta inimii

)
Tin-Tin, sanatate multa, ai grija de tine
Mona, si eu v-am dus dorul, dar am fost si putin ocupata si putin

, trece incet, de-abia astept Pastele, sa fac pungute cu ducliuri si prajiturele pt. copii, sa termin curatenia ( aia ar trebui sa fie prima

), sa gatesc, si ca si Adi, mi-e pofta de miel, de-abia astept masa de Duminica.
Gabi si Clara au avut ieri si sambata ultimele repetitii, cate 5-6 ore si suntem asa mandri de clara, s-a descurcat de minune, si e asa de cuminte

( mi-au murit laudatorii

), de-abia astept sa fac poze sa va arat. Au spectacol Sambata seara inainte de Inviere si in Duminica Pastelui

, dar asta e.
Am vorbit si cu Simona acum cateva zile, a avut si ea programul incarcat, au fost la San diego, acum le vine o prietena in vizita si vor fi plecati peste tot sa-i arate California, dar poate o sa intre ea sa va spuna mai multe.
Cam atat pt. azi, si Cris, tocmai voiam sa fac paine cu rozmarin si masline, dupa reteta aia neframantata, dar cred ca fac o foccacia si una din aia, ca arata

Eu am fost lenesa Sambata si nu am faut placinta, am luat foetaj si am facut pateuri. dar poate ma invrednicesc azi sau maine sa fac o placinta de post cu mere.