Bulete de parmezan

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
amalia01
Incepator
Mesaje: 8
Membru din: 21/10/2015 08:20
Localitate: Cluj Napoca
Contact:

Bulete de parmezan

Mesajde amalia01 » 30/12/2017 05:24

( pentru 18 bucati):
1 albus
100 g parmezan ras
ulei pentru prajit
Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera.
Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana.
In functie de cat de mare este oul mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan.
Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese.
Uleiul trebuie sa fie bine incins.
Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla . Le scoti pe hartie absorbanta.

Sunt delicioase calde, dar si reci.
Tips& Tricks: ai grija ca uleiul sa fie bine incins, altfel absorb prea mult si nu se umfla.
Fişiere ataşate
dsc06615.jpg
dsc06615.jpg (1.81 MiB) Vizualizat de 989 ori
dsc06506.jpg
dsc06506.jpg (2.02 MiB) Vizualizat de 989 ori
dsc06505.jpg
dsc06505.jpg (1.86 MiB) Vizualizat de 989 ori
dsc06503.jpg
dsc06503.jpg (1.51 MiB) Vizualizat de 989 ori
dsc06502.jpg
dsc06502.jpg (1.6 MiB) Vizualizat de 989 ori
dsc06501.jpg
dsc06501.jpg (1.34 MiB) Vizualizat de 989 ori
dsc06613.jpg
dsc06613.jpg (1.77 MiB) Vizualizat de 989 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator