Budinca de dovlecei cu branza

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

madi_marin
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 06/11/2015 11:46

Budinca de dovlecei cu branza

Mesajde madi_marin » 24/03/2018 01:09

2 dovlecei
200 g brânză telemea
1 legătură de mărar
4 ouă
4 linguri făină
2 ciuperci mari champignon
piper
1 ou + 2 linguri smântână + 1 linguriţă pastă de tomate pentr
Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.
Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făina şi piper după gust.
Se omogenizează compoziţia, apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se unge cu oul bătut cu pasta de tomate şi smântâna.
Se coace cam 30 – 40 de minute la foc mic.
Se porţionează când s-a răcit.
Se poate servi ca atare sau cu sos de smântână cu usturoi şi mărar.
Poftă bună!
Fişiere ataşate
656x440-budinca-de-dovlecei-cu-branza-492444.jpg
656x440-budinca-de-dovlecei-cu-branza-492444.jpg (86.5 KiB) Vizualizat de 535 ori

Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori