4 oua
240 g ciocolata neagra
160 g unt
200 g zahar
170 g faina
100 g nuca
3 pliculete ness
2 plicuri zahar vanilat
250 g mascarpone
80 g unt
200 g zahar pudra
100 g ciocolata cu lapte
50 g unt
Topim cele 240 g ciocolata neagra cu 160 g unt. Lasam sa se raceasca.
Mixam ouale cu cele 200 g zahar si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Peste oua adaugam doua pliculete de ness, apoi ciocolata topita si mixam bine.
Adaugam si faina si nucile maruntite. Amestecam bine, apoi turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se desprind marginile, iar deasupra se formeaza o crusta subtire. Facem si testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt.
Pentru crema mixam mascarponele cu untul, pliculetul de ness si zaharul pudra. Eu le-am pus pe toate intr-un vas si le-am mixat.
Distribuim crema peste prajitura si ornam cu ciocolata topita cu untul.
Brownie cu ness
Brownie cu ness
- Fişiere ataşate
-
- picture-236-medium.jpg (75.23 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-244-medium.jpg (70.87 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-248-medium.jpg (103.91 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-252-medium.jpg (57.26 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-260-medium.jpg (74.66 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-274-medium.jpg (48.68 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-289-medium.jpg (112.64 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-343-medium.jpg (67.73 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-324-medium.jpg (80.69 KiB) Vizualizat de 535 ori
-
- picture-331-medium.jpg (73.85 KiB) Vizualizat de 535 ori
Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori