Ardei umpluti cu ton

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Ardei umpluti cu ton

Mesajde nicoleta64 » 23/06/2011 02:31

Ingrediente:
2 bucati ardei grasi ..marime medie
3 felii de paine feliata sau paine mai uscata de cateva zile
2 cutii mici de ton 100 gr.
2-3 fileturi ansoa
2-3 lingurite de capere
1 catel mare de usturoi sau 1 lingurita praf de usturoi
patrunjel
1 rosie
o mana de masline negre sau verzi
oregan
ulei de masline
pesmet
sare
..........................

Se inmoiae painea in lapte , se stoarce si se amesteca bine cu tonul . Se taie maslinele rondele ,rosiile cubulete ,caperele , patrunjelul si fileturile de ansoa se toaca marunt. Se toaca si usturoiul. Se amesteca toate cu tonul si painea . Se sareaza dupa gust . Ardeii se taie in doua se scoate semintele si filamentele. Se umplu cu compozitia ,se stropesc cu ulei ,se presara pesmet deasupra. Se pun ardeii umpluti in tava captusita cu hartie de cuptor .Se coc in cuptorul incalzit la o temperatura medie ,pana se rumenesc .Se servesc calduti dar sunt foarte buni si reci .
Fişiere ataşate
3..jpg
3..jpg (109.51 KiB) Vizualizat de 4242 ori
2..jpg
2..jpg (110.58 KiB) Vizualizat de 4242 ori
1..jpg
1..jpg (101.1 KiB) Vizualizat de 4242 ori
4..jpg
4..jpg (107.77 KiB) Vizualizat de 4242 ori
Ultima oară modificat 23/06/2011 05:29 de către nicoleta64, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
alinaraluca2000
Bucatar
Mesaje: 1209
Membru din: 11/03/2007 01:58
Localitate: Baia Mare
Contact:

Mesajde alinaraluca2000 » 23/06/2011 03:31

foarte interesant, trebuie sa o incerc pentru arata foarte bine.
ImagineImagineImagine

unqzz
Bucatar in devenire
Mesaje: 601
Membru din: 07/04/2011 10:08

Mesajde unqzz » 23/06/2011 06:23

imi place rosul ala.....
Happy cooking!
(gateala placuta!)

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 23/06/2011 07:03

I-am trecut pe lista... :wink:
=D> :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 23/06/2011 08:54

Buna Nico ! ceva in genul asta fac si eu ,foarte buni.
La urmatoarea tura am sa incerc exact reteta ta,sigur o bunatate :hug: :hug:
[img]http://
"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 23/06/2011 08:57

Ia te uita ce vad eu aici....nici nu am mancat si nici nu am auzit....oricum am trecut pe lista, imi place tare mult ce ai gatit tu aici....cu prima ocazie am sa ii pregatesc si eu asa...noi mancam mult ton, e bun, sant sigura ca are sa ne placa....Nico, mersi de reteta :hug:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 24/06/2011 07:56

foarte buna reteta Nico... musai sa o fac si eu

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 24/06/2011 10:58

alinaraluca : incearca ...sper sa-ti placa! Adevarat, sunt aspectosi dar si buni la gust .Imi inchipui ca iti plac ingredientele cu care sunt facuti. :) :flower:

unqzz: da , adevarat ..rosu atrage :)
...vine bine si cu ardeii galbeni :wink:

Danieluta : ok :pup: :flower:

Stefy: ce surpriza placuta ! :hug: Tu cum ii faci ?
Eu am facut odata doar cu paine, usturoi , ou si patrunjel dar parca astia imi plac mai mult. :roll: :clipocit:

Pupi: combinatia ton -ardei gras merge de minune ...bineinteles, depinde si de gusturi! :wink: :hug:

Cris: nu o sa-ti para rau! :wink: :hug:

Avatar utilizator
iuliajewel
Bucatar de elita
Mesaje: 2283
Membru din: 05/07/2010 12:06
Localitate: Brasov, Romanica

Mesajde iuliajewel » 24/06/2011 02:35

Ahhhhaaaa, deci despre astia era vorba =D> =D> =D> Trecut la sertaras :master: :master: :master:

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 24/06/2011 04:59

nicoleta64 scrie:alinaraluca : incearca ...sper sa-ti placa! Adevarat, sunt aspectosi dar si buni la gust .Imi inchipui ca iti plac ingredientele cu care sunt facuti. :) :flower:

unqzz: da , adevarat ..rosu atrage :)
...vine bine si cu ardeii galbeni :wink:

Danieluta : ok :pup: :flower:

Stefy: ce surpriza placuta ! :hug: Tu cum ii faci ?
Eu am facut odata doar cu paine, usturoi , ou si patrunjel dar parca astia imi plac mai mult. :roll: :clipocit:

Pupi: combinatia ton -ardei gras merge de minune ...bineinteles, depinde si de gusturi! :wink: :hug:

Cris: nu o sa-ti para rau! :wink: :hug:


Nico eu mai fac in felul urmator: prosciutto maruntit (folosesc mixerul de bucatarie),branza rasa(de care-ti place..eu pun grana,pecorino),orez,ou,origano,putina ceapa,piper si cam atat...
Cea care zici tu cu paine,ou,patrunjel si usturoi am facut-o si eu ,dar mi se pare cam scropoasa...nu prea mi-a placut :hug:
Pupici :flower:
[img]http://

"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori