Aprilie 2006 - Alegere Reteta de Facut in Concurs

In aceasta zona alegem in fiecare luna cea mai bune reteta.

Moderatori: Nally, adi, kia, adinush

Ce facem in Aprilie de Paste?

Chestionarul s-a închis pe data de 14/04/2006 12:42

Pasca
10
63%
Masa de Paste (pasca, oua, drob - aranjament)
6
38%
 
Voturi totale: 16

Avatar utilizator
Theodora
Bucatar in devenire
Mesaje: 301
Membru din: 29/08/2005 02:23
Localitate: Atena,Grecia
Contact:

Mesajde Theodora » 02/04/2006 02:17

Nici eu nu am facut,nici nu am mancat,nici nu am idee cum se face...ma gandesc!
Imagine
Imagine
Imagine

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 02/04/2006 02:23

Un fel de tarta cu branza din aluat de cozonac :D

iulian
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 31/03/2006 05:36

Mesajde iulian » 02/04/2006 02:48

salutari,nu este rea idea si as vrea sa particip si eu =D> [/b]

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 02/04/2006 04:33

pai te asteptam ...iulian si bine ai venit!
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4260
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 02/04/2006 04:49

cred ca un pranz pascal sau o cina pascala, fiecare cum pregateste cateva produse traditionale pentru masa de Pasti, ar reprezenta o solutie mai buna..
adica ar include si oua vopsite(pe care oricum le facem) si drob si friptura de miel si pasca..(cine face). oricum, n-o sa va puteti abtine sa nu postati si poze cu oua vopsite. de ce sa nu intre si ele in concurs? iar cozonac se face de Pasti, dar sa ne amintim ca a fost concurs de cozonaci :wink:
si daca alegem varianta asta, fiecare o sa prezinte imaginea lui/viziunea lui despre masa de Paste, cu ornamente si produse gatite(unul, doua, sau mai multe; fiecare ce poate sa gateasca in functie de ce are la dispozitie.)

doua concursuri? cred ca e prea mult pentru o singura luna.
sa ne rezumam la unul mai complex.


ps. daca nu ma insel pozele de la cina aceea romaneasca nu au mai fost postate si stiu ca erau multi doritori sa le vada

:D (eu in primul rand)..

de ce sa nu incercam acum un pranz pascal sau o cina pascala, hm?
btw: toti cei de aici pregatesc masa de Pasti! nu ramane decat sa facem si poze.

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 02/04/2006 05:04

eu nu stiu daca fac masa pascala ,voi fi la munte ...iar acolo vom manca la restaurant,oeicum pasca sau cozonac voi face iar ouale rosii iarasi
iar doua concursuri sant cam multe intr-o luna..cine face peste pt. dezlegarea la peste poate sa puna linistita pozele si reteta care cu siguranta vor avea admiratori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 03/04/2006 10:27

Eu as propune sa fie concurs cu cele mai frumoase oua ,cea mai aratoasa
pasca ,cel mai gustos drob (eu nu maninc miel ,dar pot avea o parere)
si vreau sa va zic ca eu o sa incerc anul asta si alta reteta de pasca
decit cea clasica.
Pot sa o postez chiar daca nu e 23 Aprilie ?
o sa incerc inainte, sa nu ma fac de ris in zi de sarbatoare :)
Zuli
inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune

Avatar utilizator
adi
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 6026
Membru din: 23/06/2005 04:27
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde adi » 03/04/2006 11:55

Normal ca poti sa o postezi inainte. E posibil sa prelungim perioada de pus reteta chiar mai tarziu de 25 daca e cazul.

Trebuie sa hotaram insa daca facem doar Pasca in concurs (cu branza , ciocolata fiecare cum vrea) sau facem un fel de aranjament de Paste din retete specifice. :?:

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 04/04/2006 08:01

cer si eu prelungirea concursului dupa 25 aprilie,multumesc
dupa umila mea parere un meniu pascal poate sa dea probleme ,nu toti fac miel si drob,eu de exemplu,dar daca se alege pasca voi face (prima data in viata mea )pt. ca stiu ca se va manca ,nu si mielul,
eventual pasca si oua ca alea le face sigur toata lumea
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4260
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 04/04/2006 11:12

nu, nu e sigur ca le face toata lumea.
ouale sunt vopsite sigur.
si sigur se mai face cozonac.
miel ar lua multi, dar nu toti isi permit.
mielul nu prea lipseste din meniu.
pasca e facuta numai de cei care stiu sa o faca.(cel putin asa e in Dobrogea)
la noi acasa s-a facut si pasca si n-au lipsit: borsul de miel(un deliciu), drobul, friptura, cozonacul si Iepurasul(pentru care trebuia sa strangem iarba.., sa facem cuiburi
:wink: in care sa ne lase cadourile :hug: )


Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori