Aperitiv cu mamaliguta si hribi

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

yafa
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4628
Membru din: 12/02/2009 09:26
Contact:

Mesajde yafa » 02/04/2013 03:48

Reteta perfecta, cu volum si textura, cu o aparitie subtila si fina. Are bine stantata amprenta celui ce a pregatit-o.

Dovada ca, chiar cu ingrediente putine se poate creea un fel ce umple simturile si ochii.



:hug: :pup: :flower:
Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get!

http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com

Avatar utilizator
xanora
Bucatar Sef
Mesaje: 1528
Membru din: 24/03/2011 12:57
Localitate: El Poble Nou de Benitachell, Comunidad Valenciana

Mesajde xanora » 02/04/2013 12:06

Pupi inca nu a aparut dar e randul meu sa :buuun: la mamaliguta :buuun:
Si mie imi place mamaliga la nebunie, eu o mai incalzesc asa a doua zi daca am facut prea multa.
Dar aici tu ai ridicat banala noastra mamaliga la nivel de 5 stele Michelin =D> =D>
xanora
"Eu sunt o-mperechere de straniu
Şi comun,
De aiurări de clopot
Şi frământări de clape -
În suflet port tristeţea planetelor ce-apun,
Şi-n cântece, tumultul căderilor de ape..." Ion Minulescu " Ecce homo"

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Re: Aperitiv cu mamaliguta si hribi

Mesajde biaskitchen » 02/04/2013 01:09

Felicitari ! O reteta delicioasa !Si ingrediente pe masura (Alnatura !)
Mie imi plac hribii la nebunie dar nu prea ii gasesc in Ro .
:master: :master: :master: :master: :master: :master:

cla
Bucatar
Mesaje: 859
Membru din: 28/06/2005 01:23

Mesajde cla » 02/04/2013 01:14

Arata minunat. =D> =D> Salivez de fiecare data cand vad pozele. :P

:flower: :flower: :flower:

Avatar utilizator
yaya6
Bucatar de elita
Mesaje: 2693
Membru din: 27/07/2007 10:34

Mesajde yaya6 » 02/04/2013 01:38

buna idee pentru familia mea,mai ales pt teodor care adora mamaliga,o sa ma joc cu ingredientele,faina prezentarea simpla si de efect :master:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 02/04/2013 02:37

d_dana_a scrie:Felicitari :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master:
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:


Iti multumesc Danuta, aprecierea ta ma bucura foarte mult! :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 02/04/2013 02:38

yafa scrie:Reteta perfecta, cu volum si textura, cu o aparitie subtila si fina. Are bine stantata amprenta celui ce a pregatit-o.

Dovada ca, chiar cu ingrediente putine se poate creea un fel ce umple simturile si ochii.

:hug: :pup: :flower:


Iti multumesc Yafa draga pentru cuvintele frumoase. Te pup. :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 02/04/2013 02:43

xanora scrie:Pupi inca nu a aparut dar e randul meu sa :buuun: la mamaliguta :buuun:
Si mie imi place mamaliga la nebunie, eu o mai incalzesc asa a doua zi daca am facut prea multa.
Dar aici tu ai ridicat banala noastra mamaliga la nivel de 5 stele Michelin =D> =D>


Imi place si mie mamaliguta. :blushing: Pe gratar o pastrez calda pana pregatesc compozitia pe care o adaug la suprafata. Chiar si din mamaliguta ramasa, a doua zi se pot pregati aperitive delicioase (important este ca ingredientele sa fie pe placul vostru).

Iti multumesc. :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Re: Aperitiv cu mamaliguta si hribi

Mesajde antoniah » 02/04/2013 02:44

biaskitchen scrie:Felicitari ! O reteta delicioasa !Si ingrediente pe masura (Alnatura !)
Mie imi plac hribii la nebunie dar nu prea ii gasesc in Ro .
:master: :master: :master: :master: :master: :master:


Iti multumesc Bia. :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 02/04/2013 02:46

cla scrie:Arata minunat. =D> =D> Salivez de fiecare data cand vad pozele. :P

:flower: :flower: :flower:


Te inscriu in lista cu pachetele :hug: (trimit deja pachetele virtuale pentru cateva fete iar de astazi si pentru tine). Iti multumesc. :hug: :pup: :flower:


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori