Alta enigma via Mallorca.Stie cineva reteta?

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
xanora
Bucatar Sef
Mesaje: 1528
Membru din: 24/03/2011 12:57
Localitate: El Poble Nou de Benitachell, Comunidad Valenciana

Mesajde xanora » 27/03/2013 12:10

cara scrie:
xanora scrie:CE este in poza sunt buĂąuelos si nu se fac cu drojdie, ci cu bicarbonat sau praf de copt.La churros se pune drojdie de bere. Nu am la indemana reteta de buĂąuelos dar pot sa iti spun ca se asseamana cu cea de papanasi de la noi, uneori se fac din piure de dovleac . O sa fac cat de curand din dovleac si o sa intelegi.



daca ai reteta de buĂąuelos ( intre timp am aflat ca asa se numesc) o astept cu extrem de mare interes cat de curand poti
:hug: :cafea:

(nu pot sa cred s-a actualizat subiectul asta dupa atata timp..
Bine ca am mai aruncat o privire pe aici..)


VEzi ca am publicat reteta , gogosele de dovleac I sau cu dovleac.
xanora
"Eu sunt o-mperechere de straniu
Şi comun,
De aiurări de clopot
Şi frământări de clape -
În suflet port tristeţea planetelor ce-apun,
Şi-n cântece, tumultul căderilor de ape..." Ion Minulescu " Ecce homo"


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator