Alivanca cu jumari

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Avatar utilizator
abetina
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 17/10/2015 08:04

Alivanca cu jumari

Mesajde abetina » 24/06/2018 10:19

-400 gr branza de vaci dulce
-200 gr branza de capra sarata
-100 gr untura
-5 oua
-300 gr smantana
-1 l chisleac (iaurt)
-500 gr faina de malai
-3 linguri faina de grau
-1 lingura rasa bicarbonat de sodiu
-1 kg jumari de porc

Se pune intr-un vas branza de vaca dulce, branza de capra sarata, untura topita la temperatura camerei si se omogenizeaza compozitia. Se adauga ouale batute spuma, smantana, chisleacul, malaiul, faina de grau si bicarbonatul de sodiu, se omogenizeaza bine compozitia, se toarna intr-o tava in care s-a pus hartie de copt, se adauga jumarile in bucatele mici si se da tava la cuptor pentru circa o ora.

Se verifica cu o scobitoare, daca nu se ia compozitie pe scobitoare, este semn ca este facuta, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia.

Se serveste simpla sau cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinta.

Sa aveti pofta, dragilor!


Fişiere ataşate
dsc0030.jpg
dsc0030.jpg (1.46 MiB) Vizualizat de 278 ori
dsc0015.jpg
dsc0015.jpg (1.64 MiB) Vizualizat de 278 ori
dsc0014.jpg
dsc0014.jpg (1.52 MiB) Vizualizat de 278 ori
dsc0003.jpg
dsc0003.jpg (1.54 MiB) Vizualizat de 278 ori
dsc0002.jpg
dsc0002.jpg (1.05 MiB) Vizualizat de 278 ori
dsc0001.jpg
dsc0001.jpg (1.16 MiB) Vizualizat de 278 ori
dsc0027.jpg
dsc0027.jpg (1.29 MiB) Vizualizat de 278 ori
fdb-1529867904-dsc0027.jpg
fdb-1529867904-dsc0027.jpg (1.51 MiB) Vizualizat de 278 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator