Alba ca zapada

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

abcdef7me
Incepator
Mesaje: 8
Membru din: 10/08/2010 12:48

Alba ca zapada

Mesajde abcdef7me » 23/08/2010 04:23

Astazi am facut si eu Alba ca Zapada si am cateva intrebari.
In primul rand am pus in doua pungi si peste ea am pus greutati. Crema mi-a iesit lichida... Afecteaza cu ceva prajitura?
Este foarte tare :( Cat trebuie s-o las? S-ar putea face moale?

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 23/08/2010 09:49

Ti-am trimis un PM...citeste-l si raspunde-mi :hug:

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Re: Alba ca zapada

Mesajde alina_i » 24/08/2010 04:53

abcdef7me scrie:Astazi am facut si eu Alba ca Zapada si am cateva intrebari.
In primul rand am pus in doua pungi si peste ea am pus greutati. Crema mi-a iesit lichida... Afecteaza cu ceva prajitura?
Este foarte tare :( Cat trebuie s-o las? S-ar putea face moale?


Din Pm-ul pe care mi l-ai trimis, as banui ca este vorba despre reteta mea :vis:
Te rugasem tot in pm sa vii cu comentariile pe forum dar nu intr-o discutie separata :)
Daca este intradecar vorba despre reteta mea, hai sa discutam acolo si sigur vom gasi o solutie.
Daca este alta reteta atunci va trebui sa ne spui despre ce este vorba ca sa putem sa te ajutam.

:flower:
Raul este un bine prost inteles.

www.pasiunilealinei.blogspot.com


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori