Ajutor

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
black_sweet_crush
Bucatar
Mesaje: 949
Membru din: 23/03/2007 11:23
Localitate: Din Bucuresti-in Dublin

Ajutor

Mesajde black_sweet_crush » 20/11/2010 11:54

Buna dimineata,fetele!
Azi-noapte nu am dormit absolut deloc, Leo mic are ceva la burtica si a trebuit sa-l schimb mai toata noaptea si cum nu am avut timp sa dorm.am renuntat la idee si m-am apucat de treaba pe la 2 noaptea,printre treburile mele s-a nimerit si-un pui intreg pe care l-am frecat cu vegeta,piper,paprika,usturoi, cimbru,foi de dafin si unt, l-am acoperit si l-am bagat la frigider pt astazi cand vin de la serviciu si ma apuc de el.Acuma ca a o idee ce sa fac cu el (si anume la cuptor-care este-), as vrea sa ii fac si o garnitura si un sos ca am invitati la masa, si aici m-a abandonat imaginatia.Mai am prin figider smantana, ciuperci, cascaval si nu am cartofi,doar orez...
Ma uit in fiecare zi pe site si imi plac toate retelele pe care le postati si de aceea m-am gandit ca aici pot face apel la imaginatia voastra daca a mea si-a luat valea.

:flower: :flower: asa ca va rog care cum aveti vreo idee ce vrea o intalnire cu puiul meu, fac cinste :)

Avatar utilizator
iuliajewel
Bucatar de elita
Mesaje: 2283
Membru din: 05/07/2010 12:06
Localitate: Brasov, Romanica

Mesajde iuliajewel » 20/11/2010 01:42

Abia acum am deschis calc! Mai e nevoie de idee???

- orez pur si simplu (vegeta si unt)
- ciulama de ciuperci, ca tot ai si smantana...
Fişiere ataşate
PA140006.JPG
PA140006.JPG (49.56 KiB) Vizualizat de 1324 ori

Avatar utilizator
black_sweet_crush
Bucatar
Mesaje: 949
Membru din: 23/03/2007 11:23
Localitate: Din Bucuresti-in Dublin

Mesajde black_sweet_crush » 20/11/2010 01:47

Ce misto arata farfuria, eu nu m-am incumetat la varza ca aici e ca sarma cand o tai si nu se inmoaie cu nimic, dar am muraturi pakistaneze .:p
Mersi , si eu ma gandeam la orez prajit ca cel chinezesc si tot asa,ceva in genul la ciulama. :flower: :hug:

Avatar utilizator
iuliajewel
Bucatar de elita
Mesaje: 2283
Membru din: 05/07/2010 12:06
Localitate: Brasov, Romanica

Mesajde iuliajewel » 20/11/2010 01:52

Succes!!! Sa va fie de bine si sa va distrati cu musafiri cu tot :hug:
SANATATE lui Leo - si voua pe de-alaturi :pup:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 20/11/2010 07:42

Poti sa fierbi orezul in apa cu sare si apoi sa il combini cu branza/cascavalul, piper, busuioc ,usturoi din belsug, eventual cateva boabe de mazare daca ai prin casa/congelator/borcan , pui la cuptor pana se topeste cascavalul si prinde o usoara crusta deasupra...servesti cald langa pui, cu garnitura de muraturi, salata de varza, salata de sfecla sau alt fel de salata care iti place

Avatar utilizator
black_sweet_crush
Bucatar
Mesaje: 949
Membru din: 23/03/2007 11:23
Localitate: Din Bucuresti-in Dublin

Mesajde black_sweet_crush » 22/11/2010 10:57

Multumesc frumos, s-a executat, a iesit un deliciu...
:flower: :flower:


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator