"ajutor"crema "taiata"

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

fortuna
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 22/12/2009 07:19

"ajutor"crema "taiata"

Mesajde fortuna » 22/12/2009 07:48

buna seara, sunt o incepatoatre atat pe acest forum cat si in viata de familie ,si acum va spun"problema" mea,am preparat o crema de unt cu budinca de vanilie ,dar cred ca ceva am gresit,crema s-a"taiat" daca pot spune asa, ce se poate face?acum in preajama sarbatorilor poate cineva sa-mi dea un sfat ? va multumesc :rugaciune:

Avatar utilizator
d_dana_a
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4140
Membru din: 04/11/2009 10:51
Localitate: Sibiu, Romania

Re: "ajutor"crema "taiata"

Mesajde d_dana_a » 22/12/2009 08:50

fortuna scrie:buna seara, sunt o incepatoatre atat pe acest forum cat si in viata de familie ,si acum va spun"problema" mea,am preparat o crema de unt cu budinca de vanilie ,dar cred ca ceva am gresit,crema s-a"taiat" daca pot spune asa, ce se poate face?acum in preajama sarbatorilor poate cineva sa-mi dea un sfat ? va multumesc :rugaciune:

Nu stiu daca te pot ajuta cu ceva dar pot sa iti spun ca untul se freaca inainte spuma, iar budinca se pune dupa ce s-a racit. Budinca se pune treptat in unt si se freaca bine, pana ce se termina toata budinca.
In cazul tau nu sti ce sa zic , poate sa mai adaugi putin unt si sa o dai la rece :flower: :hug:
Imi place sa gatesc...
Imagine

danaa
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 22/12/2009 11:24

Ai putea sa

Mesajde danaa » 22/12/2009 11:36

eu de obicei cand vad ca ancepe sa se taie crema ,pun cateva picaturi de zeama de lamaie.... si a mers ,acum ce sa zic? amcearca si tu . :hug:

fortuna
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 22/12/2009 07:19

Re: Ai putea sa

Mesajde fortuna » 23/12/2009 04:45

danaa scrie:eu de obicei cand vad ca ancepe sa se taie crema ,pun cateva picaturi de zeama de lamaie.... si a mers ,acum ce sa zic? amcearca si tu . :hug:

tsilly
Incepator
Mesaje: 55
Membru din: 23/02/2010 02:56

Mesajde tsilly » 23/02/2010 04:37

si eu am patit asta de mai multe ori .. si uite ca acum am aflat cum sa fac sa nu se mai taie :D

sarah
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 16/04/2014 02:35

Metoda simpla pentru crema taiata

Mesajde sarah » 16/04/2014 02:38

Stiu eu o metoda..destul de simpla:
In crema taiata adaugati un cubulet de margarina (eu am pus Rama maestro Cu savoare de unt) si am amestecat bine cu mixerul.La mine a mers!!Bafta :peace:


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori