..

Daca esti un bucatar cu experienta, sau daca vrei sa-ti oferi serviciile in acest domeniu poti sa cauti cea mai buna oferta pornind de la anuntul tau.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, andrei, octavian, Moderatori

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4260
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 21/02/2007 10:33

:mrgreen: of, ce experiente neplacute :(

Avatar utilizator
soothe
Bucatar in devenire
Mesaje: 368
Membru din: 13/11/2006 03:23
Localitate: Toronto
Contact:

Mesajde soothe » 21/02/2007 02:49

cara scrie::mrgreen: of, ce experiente neplacute :(


o zi buna Cara! pai hai sustine-ma te rog sa avem o rubrica langa "Restaurante prefereate"... "Restaurante - condica de sugestii si reclamatii" sau "Restaurante - oportunitati de imbunatatire", sau "Restaurante - se poate si mai bine.." sau ceva asemanator.. Hai spune tu, ca ai verb mai bun si sintetizezi mai bine (si nu numai de asta) :)

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4260
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 21/02/2007 04:59

soothe scrie:
o zi buna Cara! pai hai sustine-ma te rog sa avem o rubrica langa "Restaurante prefereate"... "Restaurante - condica de sugestii si reclamatii" sau "Restaurante - oportunitati de imbunatatire", sau "Restaurante - se poate si mai bine.." sau ceva asemanator.. Hai spune tu, ca ai verb mai bun si sintetizezi mai bine (si nu numai de asta) :)



e o propunere foarte buna!
adi, (daca scriu cu albastru poate nu ma ignori :lol: ), cred ca ceea ce a propus soothe (pentru el nu s-a inventat nici o culoare definitorie)este chiar necesar :)
daca esti foarte curajos o sa dai curs propunerii :!:

CRISTIAN
Incepator
Mesaje: 21
Membru din: 07/01/2007 12:59
Localitate: ITALIA-BUCURESTI

da

Mesajde CRISTIAN » 24/02/2007 05:23

sint bucatar;sint de acord cu tine,e adevarat 100%tot ceea ce ai spus in legatura cu patronii din romania care si-au deschis'restaurante,circiumi,hanuri,cluburi sau cum le numesc ei.lucrez in strainatate de 6ani,as vrea sa vin sa lucrez acasa,dar.....ce sa lucrez? grataragiu????asta e bucatarul in romaniaGRATARAGIU!!!!!la mici Oare au auzit de.....quiche loraine?? (s-o minca cu piine?? :D )cristian.

Avatar utilizator
soothe
Bucatar in devenire
Mesaje: 368
Membru din: 13/11/2006 03:23
Localitate: Toronto
Contact:

Re: da

Mesajde soothe » 24/02/2007 06:37

CRISTIAN scrie:sint bucatar;sint de acord cu tine,e adevarat 100%tot ceea ce ai spus in legatura cu patronii din romania care si-au deschis'restaurante,circiumi,hanuri,cluburi sau cum le numesc ei.lucrez in strainatate de 6ani,as vrea sa vin sa lucrez acasa,dar.....ce sa lucrez? grataragiu????asta e bucatarul in romaniaGRATARAGIU!!!!!la mici Oare au auzit de.....quiche loraine?? (s-o minca cu piine?? :D )cristian.


ai dreptate, le zici bine si iti doresc sa faci suficienti de multi bani (si sa ai....Putere) ca sa-ti deschizi un restaurant asa cum iti doresti si cum ne dorim si noi sa fie in Romania. Ma consider insa patriot in cunostinta de cauza si as avea doar o mica completare:

- nu uita ca de la prima carte de bucate (buna) publicata in Franta au trecut mai bine de 350 de ani (Francois Pierre de la Varenne.. prin 1650, el insusi mare bucatar).. deci mai avem de copilarit;
- noi aici pe RC incercam sa aratam (este o invitatie si pentru tine), fiecare dupa puteri, ca se poate manca si altfel si mai bine decat mici, tocana, tochitura, pui la ceaun, si bulz (cat de tare mi-ar placea ele).. cum ne-cum ne facem educatie unii altora asa ca (maine - poimaine) cand iti vei deschide restaurant sa stim ce sa comandam.. si sa avem gusturi rafinate; trebuie insa sa ne tinem bine de marginile mesei, ca altfel cadem in partea "ailalta", in galeata cu snobism..

sper ca intelegi ca nu indraznesc sa spun altceva decat zici tu (si repet, sunt de acord cu tine, pana la un punct), insa ma simt dator sa inteleg de ce se intampla asa lucrurile.. poate si pentru ca nu toata lumea a putut pleca "afara"..

o zi frumoasa si multa sanatate! (te-as invita si la o mastica de Chios, cu un platou rece..o maslinutza de Kalamata, o felie de telemea de oi, batog, ghiudem, scrumbie afumata, icre tarama.. ca asa cinstea bunicul meu la Braila, in Piata Halelor.. ce stia el de quiche, Dumnezeu sa-l odihneasca!... dar uite ca suntem in post!) .. :wink:

CRISTIAN
Incepator
Mesaje: 21
Membru din: 07/01/2007 12:59
Localitate: ITALIA-BUCURESTI

Re: da

Mesajde CRISTIAN » 25/02/2007 11:39

soothe scrie:
CRISTIAN scrie:sint bucatar;sint de acord cu tine,e adevarat 100%tot ceea ce ai spus in legatura cu patronii din romania care si-au deschis'restaurante,circiumi,hanuri,cluburi sau cum le numesc ei.lucrez in strainatate de 6ani,as vrea sa vin sa lucrez acasa,dar.....ce sa lucrez? grataragiu????asta e bucatarul in romaniaGRATARAGIU!!!!!la mici Oare au auzit de.....quiche loraine?? (s-o minca cu piine?? :D )cristian.


ai dreptate, le zici bine si iti doresc sa faci suficienti de multi bani (si sa ai....Putere) ca sa-ti deschizi un restaurant asa cum iti doresti si cum ne dorim si noi sa fie in Romania. Ma consider insa patriot in cunostinta de cauza si as avea doar o mica completare:

- nu uita ca de la prima carte de bucate (buna) publicata in Franta au trecut mai bine de 350 de ani (Francois Pierre de la Varenne.. prin 1650, el insusi mare bucatar).. deci mai avem de copilarit;
- noi aici pe RC incercam sa aratam (este o invitatie si pentru tine), fiecare dupa puteri, ca se poate manca si altfel si mai bine decat mici, tocana, tochitura, pui la ceaun, si bulz (cat de tare mi-ar placea ele).. cum ne-cum ne facem educatie unii altora asa ca (maine - poimaine) cand iti vei deschide restaurant sa stim ce sa comandam.. si sa avem gusturi rafinate; trebuie insa sa ne tinem bine de marginile mesei, ca altfel cadem in partea "ailalta", in galeata cu snobism..

sper ca intelegi ca nu indraznesc sa spun altceva decat zici tu (si repet, sunt de acord cu tine, pana la un punct), insa ma simt dator sa inteleg de ce se intampla asa lucrurile.. poate si pentru ca nu toata lumea a putut pleca "afara"..

o zi frumoasa si multa sanatate! (te-as invita si la o mastica de Chios, cu un platou rece..o maslinutza de Kalamata, o felie de telemea de oi, batog, ghiudem, scrumbie afumata, icre tarama.. ca asa cinstea bunicul meu la Braila, in Piata Halelor.. ce stia el de quiche, Dumnezeu sa-l odihneasca!... dar uite ca suntem in post!) .. :wink:
:) :) :) :)

Avatar utilizator
adi
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 6026
Membru din: 23/06/2005 04:27
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde adi » 26/02/2007 11:12

cara scrie:e o propunere foarte buna!
adi, (daca scriu cu albastru poate nu ma ignori :lol: ), cred ca ceea ce a propus soothe (pentru el nu s-a inventat nici o culoare definitorie)este chiar necesar :)
daca esti foarte curajos o sa dai curs propunerii :!:


Ei cara, nu e vorba de curaj aici, in acest sens am dezvoltat sectiunea restaurante, unde se pot posta note si comentarii, dar realizarea unei rubrici in care sa se atace direct o serie de restaurante, e riscanta si din punct de vedere juridic, plus ca nu e usor de controlat.

De aceea cel mai bine e sa dam exemplele pozitive, iar pentru cele pentru experiente groaznice, exista intodeauna protectia consumatorului care ar trebui sa fie totusi principala arma impotriva restaurantelor bomba.

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 26/02/2007 11:57

crezi ca ati putea avea probleme fiindca am nominalizat direct cateva restaurante?

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4260
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 26/02/2007 02:14

adi scrie:
Ei cara, nu e vorba de curaj aici, in acest sens am dezvoltat sectiunea restaurante, unde se pot posta note si comentarii, dar realizarea unei rubrici in care sa se atace direct o serie de restaurante, e riscanta si din punct de vedere juridic, plus ca nu e usor de controlat.

De aceea cel mai bine e sa dam exemplele pozitive, iar pentru cele pentru experiente groaznice, exista intodeauna protectia consumatorului care ar trebui sa fie totusi principala arma impotriva restaurantelor bomba.


ok.

misu3rd
Incepator
Mesaje: 11
Membru din: 30/01/2007 06:42
Localitate: bucuresti

Re: da

Mesajde misu3rd » 26/02/2007 06:17

Salut! Quiche Loraine? cand l-am avut pe meniu, dupa 2 saptamani a trebuit sa schimbam iarasi meniul fiindca nimeni nu comanda.
Da de Fondue Bourguignon? ce spui.. Consome, Terina de Foie Gras, Crema de Legume, Galantina de Rata....Calcan.. Sunt oameni care habar nu au sa manace, tot ciorba de burta RULES!!! si mititei...
cat despre bucatari gratargii, sunt o gramada.....
unu!!!


Înapoi la “Bucatar / ospatar / etc. caut loc de munca”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator