Confidentialitate

ReteteCulinare.ro constituie un proiect SC NYS EXPERIENCE SRL. Drepturile de autor asupra materialului continut in cadrul domeniului ReteteCulinare.ro apartine in exclusivitate SC NYS EXPERIENCE SRL.

I. Informatii personale

I.1. Colectare

Informatii de tipul: nume complet, adresa, localitate, judet, cod postal, adresa de e-mail sunt colectate de catre ReteteCulinare.ro si nu vor fi transmise altor terti decat la solicitarea explicita a utilizatorului.

Informatii de tipul: adresa IP, program de navigare Web utilizat, numele domeniului referent, orele de acces si durata totala a prezentei in cadrul locatiei Web www.reteteculinare.ro sunt inregistrate in mod automat in bazele de date si sunt utilizate pentru imbunatatirea serviciilor furnizate de ReteteCulinare.ro, fara afisare catre o terta persoana fizica sau juridica, exceptand personalul SC NYS EXPERIENCE SRL. Astfel de informatii nu sunt utilizate in scop publicitar.

Utilizam companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi cand vizitati site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzand numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii, folositi sectiunea de contact.

SC NYS EXPERIENCE SRL este operator de date personale inregistrat la autoritatea Nationala de Supravegherea a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 26931.

I.2. Utilizare

ReteteCulinare.ro utilizeaza informatiile descrise in cadrul alineatului I.1. pentru:

imbunatatirea serviciilor oferite vizitatorilor si utilizatorilor ReteteCulinare.ro;

structurarea domeniului Web alocat proiectului ReteteCulinare.ro;

realizarea de statistici online periodice.

Informatiile personale cuprinse in cadrul ReteteCulinare.ro pot fi dezvaluite catre reprezentanti ai organelor legislative romanesti in cazul in care: se solicita astfel de date in vederea aplicarii de dispozitii legale sau hotariri ale instantelor judecatoresti, personalul ReteteCulinare.ro este instiintat sau se autosesizeaza asupra incalcarii drepturilor de autor in vigoare si/sau se necesita protejarea drepturilor in proprietatea SC NYS EXPERIENCE SRL.

I.3. Control

Inregistrarea in cadrul domeniului Web al ReteteCulinare.ro presupune garantarea confidentialitatii informatiilor personale ale utilizatorilor si vizitatorilor ReteteCulinare.ro. Astfel de date pot fi furnizate catre persoane terte numai cu acordul utilizatorilor ReteteCulinare.ro, conform prevederilor mentionate anterior in cadrul acestui document.

II. Informatii suplimentare

Alte informatii suplimentare despre Nota de Confidentialitate acordata utilizatorilor si vizitatorilor domeniul Web ReteteCulinare.ro pot fi obtinute prin intermediul adreselor afisate in cadrul sectiunii Contact.