Ingrediente
● (2-3 portii) |
● Cous cous – 120 g – 150 g |
● Apa fierbinte – 300 ml – 330 ml |
● Zeama de la 2 lamai (sau lime) |
● Ulei de masline – 60 ml |
● Ceapa rosie (potrivita) – 4 buc |
● Menta proaspata – cca 15 frunze – 20 frunze |
● Patrunjel – 4 legaturi |
● Rosii – 4-5 buc |
● Castravete – 1 buc |
● Sare si piper dupa gust |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:10min
Puneti apa fierbinte peste cous cous, adaugati sare, jumatate din cantitatea de zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de ulei de masline, amestecati si lasati sa stea la temperatura camerei pentru cca o ora;
Tocati ceapa rosie si rosiile cubulete mici;
Scoateti miezul castravetelui, si fara sa il decojiti, tocati-l cubulete potrivite;
Tocati menta si patrunjelul (nu foarte marunt);
Asezonati cu sare si piper si amestecati toate ingredientele (inclusiv cous cous-ul) intr-un bol incapator;
Lasati la rece pentru cateva ore (aromele se amesteca mult mai bine) si serviti cu placere;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata Libaneza Tabbouleh" nu uita sa ii faci un review.
Tocati ceapa rosie si rosiile cubulete mici;
Scoateti miezul castravetelui, si fara sa il decojiti, tocati-l cubulete potrivite;
Tocati menta si patrunjelul (nu foarte marunt);
Asezonati cu sare si piper si amestecati toate ingredientele (inclusiv cous cous-ul) intr-un bol incapator;
Lasati la rece pentru cateva ore (aromele se amesteca mult mai bine) si serviti cu placere;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata Libaneza Tabbouleh" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Rata pe varza acra
Tort cu mousse de vanilie si piure de zmeura
Ciorba de pui cu smantana
Tort cu ciocolata
Mix de fasole batuta
Papanasi moldovenesti
Hummus cu sfecla rosie si castraveti
Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla
Tort cu mere
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Coaste de porc glazurate
Concurs - Reteta Lunii / Autor: panacris
-
Fasole cu ciolan afumat
Concurs - Reteta Lunii / Autor: panacris
-
Prajitura cu foi cu miere, crema caramel si pasta de macese
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: panacris
-
Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi
-
Fasole fandosita cu muraturi pane
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi
-
Prajitura cu dovleac si branza
Concurs - Reteta Lunii / Autor: Lau Dany