Salata de pui cu maioneza

Postat pe: 16-01-2018
(0)

Ingrediente

un piept mare de pui ,fara piele si os,4 morcovi,2 bc pastarnac,o radacina ptrunjel,un borcan de 800 g cu castraveciori in otet,cca 15 cartofi potrivit e mari,sare,piper
maioneza1 galbenus de ou fiert tare,un galbenus crud,un praf de sare,cca 300 g ulei,2-3 linguri de mustar(dulce sau iute,dupa preferinta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Se spala cartofii bine cu apa rece apoi se fierb cu tot cu coaja ,acoperiti cu apa si o lingura de sare.Cand se lasa intepati cu furculita usor,ii scurgem de apa ,ii clatim cu apa rece si ii lasam sa e raceasca bine.
Pieptul se pune la fiert cu radacinoasele curatate de coaja dar lasate intregi si un praf de sare.
Cand au fiert se scurg si se lasa sa se raceasca bine.
Pregatim maioneza din cele 2 galbenusuri,un praf de sare si uleiul turnat cate putin.Cand maioneza este bine legata si sta teapana se adauga ,dupa gust si mustar.
Se curata cartofii de coaja apoi ii taiem in cubulete mici,la fel procedam si cu pieptul de pui si radacinoasele.
Castraveciorii se curata de coaja(eu i-am cu coaja) apoi se taie cubulete mici si se pun in sita ,prsand cu mana ,pana se scurge tot sucul de saramura si otet.Se amesteca toate ingredientele cu un praf de sare si piper(eu am adaugat si ierburi aromatice uscate),se adauga si maioneza si se amestec usor cu o lingura pana la omogenizarea perfecta a ingredientelor.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de pui cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de pui cu maioneza