Cheesecake cu cirese

Postat pe: 02-01-2018
(0)

Ingrediente

550 g crema brinza
100 g unt
120 g zahar pudra
5 g gelatina
o sticluta esenta vanilie
coaja rasa de la o portocala si sucul de portocala
Pentru Toppingul de fructe :
550 g cirese proaspete
6 linguri dulceata sau sirop cirese
1 lingura amidon

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:2min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:1min
Numar portii

PORȚII

1 portie
Se amesteca untul topit cu biscuiti pisati. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava speciala pt cheesecake, cu peretii detasabili si se baga in frigider pt citeva minute. Gelatina se hidrateaza in suc de portocale, se topeste la microunde si se lasa la racit. Se amesteca esenta de vanilie cu crema de branza si zaharul. Se toarna putin gelatina si se incorporeaza. Se toarna amestecul obtinut peste blatul de biscuiti si se niveleaza foarte bine.
Toppingul:
Intr-un vas mare se pun ciresele, coaja de portocale, amidonul si dulceata sau siropul si se fierb toate citeva minute pina cind se obtine un sos .Se lasa sa se raceasca putin si se toarna peste cheesecake!
Foarte bun !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cheesecake cu cirese" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Chiar si diabeticii pot consuma cu moderatie si cumpatare !

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cheesecake cu cirese