Paste fara gluten cu sos de ciuperci

Postat pe: 22-11-2017
(0)

Ingrediente

1 punga cu paste de linte rosie
1 cutie cu ciuperci
200 ml smantana lichida de orez
1 ceapa
1 catel de usturoi
1 lingura ulei
sare
piper
oregano

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Intr-un vas cu apa mai multa si 1 lingurita rasa cu sare, se pun pastele cand incepe sa clocoteasca apa si se lasa la fiert 12-15 min; aceste paste necesita un timp mai mare de fierbere.
In tigaia cu ulei si putina apa, se soteaza ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga ciupercile scurse si clatite putin, apoi se lasa pe foc 10 min; dupa acest timp, se da vasul deoparte, se adauga smantana, se amesteca, se adauga sare, piper si oregano, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se opreste focul.
Pastele fierte si scurse, se amesteca cu sosul de ciuperci, se potriveste de gust, apoi se pun pe farfurie cu o frunza de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste fara gluten cu sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste fara gluten cu sos de ciuperci