Paste cu ton si dovlecel

Postat pe: 15-08-2017
(0)

Ingrediente

400 g paste
3 catei usturoi
4 linguri ulei de masline
2 conserve ton
1 dovlecel potrivit (cca 300 g)
400 g rosii
sare si piper
busuioc
cascaval

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele, lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.

Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit, cca. 1 min (avem grija sa nu se arda), adaugam dovlecelul taiat felii subtiri, jumatate de cana cu apa.

Lasam sa se caleasca pana ce se inmoaie, dar sa ramana fermi, adaugam tonul, amestecam lasam 2-3 minute, dupa care adaugam rosiile taiate cubulete, busuioc, condimente dupa gust.

Fierbem sosul pana ce devine consistent, adaugam peste pastele scurse de apa si amestecam bine.

Servim cu cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu ton si dovlecel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu ton si dovlecel